Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petra dugandžić:

Moj godišnji iz snova? Suprug, ja i pas, negdje sami i udaljeni od svih

petra dugandžić (1)
Foto: pixsell
05.04.2014.
u 08:14

Ulogu snova odigrat ću nakon što završim sa snimanjem i probama za show. Riječ je o ulozi Ann u predstavi “Closer”, kaže Petra

Glumica koju pamtimo po televizijskim ulogama u serijama “Stella” i “Larin izbor”, glumu je trenutno zamijenila pjevanjem. Ovu subotu gledat ćemo je u četvrtom izdanju showa “Zvijezde pjevaju” u kojem nastupa uz mentora Ervina Baučića.

Je li vam ovo prvi pjevački susret s mikrofonom?

– Nije s mikrofonom, ali je s live nastupom. Do sada sam sve snimala u studiju. U početku sam imala strašnu tremu, ali ja sam ipak glumica pa to znam prikriti. Sada je već lakše, a i Ervin je genijalan, opušten, a istovremeno i autoritativan. A i što se tiče izbora glazbe, dobro se slažemo.

Koju ste ulogu oduvijek htjeli odigrati?

– Ulogu snova odigrat ću nakon što završim sa snimanjem i probama za show. Riječ je o ulozi Ann u predstavi “Closer”.

Kad biste dobili poziv da sudjelujete u nekom kulinarskom showu, biste li pristali? Koliko ste vješti u kuhanju?

– Svi oko mene koji su probali ono što sam spremila rekli su da je odlično. Sama se baš ne volim hvaliti. A da dobijem priliku, vjerojatno bih pristala, prije svega zbog zabave.

S kim biste najradije zaglavili u liftu?

Najradije ne bih zaglavila u liftu. Haha!

Bliži se ljeto, kako izgleda vaš godišnji odmor iz snova?

Suprug, ja i pas. Negdje sami i udaljeni od svih.

Komentara 4

Avatar billybull
billybull
10:05 05.04.2014.

je li I to jedna od hrvatskih zvijezda? nema veze kaj nitko nikad nije cul za nju...glavno je da ju stanoviti(a) mb iz vecernjaka (zanimljivo, ne usudi se ni potpisati) kuje u iste....radi li se I tu o placenom promotivnom clanku? vjerovatno ne, jer se ovdje moze komentirati....

LU
Lujo123
10:30 05.04.2014.

Suprug, ja i pas. Negdje sami i udaljeni od svih. ------------------------------------------------------------------------------------- bravo i svi budu odahnuli!!! Ostanite što duže!

NE
neki
10:01 05.04.2014.

Suprug ja i pas! A od kad je u prosječnoj hrvatskoj obitelji pas zamijenio djecu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije