Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Moj Dominik je sav na mene, sigurno će biti pjevač

Pjevačica grupe ET Katarina Rautek prvog sina rodit će u kolovozu. Dječju odjeću ne kupuje, posudit će je od prijatelja, a do porođaja odmarat će se u Novalji
20. travnja 2012. u 22:00 1 komentara 93 prikaza
Katarina Rautek
Foto: nn

Katarina Rautek, pjevačica grupe ET, ušla je u šesti mjesec trudnoće, ali ne prestaje raditi. – Pjevat ću još mjesec dana, a onda mirovanje. Termin mi je u kolovozu pa srpanj moram iskoristiti za boravak na moru. Obožavam Mljet, ali mislim da mi je u ovom stanju predaleko pa ću najvjerojatnije do sestre u Novalju – kazala je odlično raspoložena trudnica poslije prekjučerašnjeg nastupa u Sisku. Katarina čeka dječaka kojega će nazvati Dominik samo zato što joj je, kaže, to ime prvo palo na pamet.

– Čak ne poznajem nikoga tko se zove Dominik, a pomodna kratka imena idu mi na živce. A i Dominikov tata prihvatio je taj izbor – kaže Katarina i dodaje:

– Neki dan bila sam na 4D ultrazvuku i gledala svoju bebu. Jako reagira na glazbu, udara rukama i nogama i miče usta kao da pjeva. Totalno je na mene, sigurno će biti neki pjevač!

Još nije odabrala bolnicu u kojoj će roditi, a ne želi pohranjivati ni djetetove matične stanice.

– Ma bit će zdrav poput mene i to mu neće trebati. Odgajat ću ga totalno prirodno, neka se valja po zemlji i penje po drveću, baš onako kako smo i mi bili odgajani – kaže buduća flegma mama. Dječja moda nije ju zavela, kaže, užasno je skupa pa će većinu stvari za dijete naslijediti od prijatelja.

– Udebljala sam se pet kilograma i liječnik mi je rekao da je to premalo. No, sve jedem, ali stalno sam u pokretu jer osjećam se odlično – zaključila je sretno.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo