Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Moj dečko je tužan što ne može ići sa mnom na Izbor

lana obad (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/19
26.07.2010.
u 20:27

Lana Obad, naša predstavnica na svjetskom izboru u Las Vegasu, ne odvaja se od krune, svjetla pozornice ne zanimaju je previše jer bi više od svega voljela biti premijerka.

Blještavi Las Vegas domaćin je svjetskog izbora za Miss Universe 2010. koji će se održati 23. kolovoza, a predstavnica naših boja 21-godišnja Lana Obad već je počela spremati prtljagu jer u carstvo kocke putuje iduću subotu. Ispričala nam je kako krati dane do prekooceanskog leta i kako se priprema za veliki dan.

– Svaki dan vježbam dva puta dnevno, vježbam hodanje i poziranje, učim se sama šminkati, obnavljam znanje engleskog, gledam stare izbore, a nekad znam zaspati ponavljajući odgovore na neka od pitanja koja sam čula na starim snimkama – priča zgodna studentica ekonomije koja se ne odvaja od svoje krune i rado bi je zadržala u trajnom vlasništvu.

 – Volim je gledati i nositi, a da bi zauvijek postala moja, moram ući u top pet na svjetskom izboru, a konkurencija je jaka – kaže Lana, no kako je upornost glavna osobina njezina horoskopskog znaka Bika, nada se da će uspjeti u svom naumu. Njezin odlazak u daleki Las Vegas teško je pao njezinu dečku Luki Pofuku s kojim je u vezi tri godine. 

– Dečku je teško što ne može ići sa mnom i što ćemo biti razdvojeni više od tri tjedna – priznala je i tiho dodala kako je Luka katkad ljubomoran, ali ga ona zna smiriti objašnjenjem da joj je on važniji od krune.

Od modnih pista Lanu više privlače političke vode i mašta o tome da naslijedi Jadranku Kosor na mjestu premijerke. – Bila bih premijerka jer me privlači činjenica da žena ima moć u svojim rukama i da vuče sve konce – kaže Lana koja osim haljina i kupaćih kostima u Vegas nosi i 4 kg Helf bombona za svoje suparnice.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Eddie
Eddie
20:49 26.07.2010.

Hoces li se boriti za mir u svijetu?

OB
-obrisani-
20:55 26.07.2010.

mala ima bodiiiiiiii

BO
bomba
11:34 28.07.2010.

blago onom tko te ima, tko te ljubi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije