Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Future Fashion

Modni festival dizajnera iz 11 zemalja u Split donio glamur

moda (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/8
06.06.2010.
u 21:01

Prvi međunarodni modni festival u gradu podno Marjana započeo je originalnom “dobrodošlicom”, kolekcijom folklorno - nostalgičnih kreacija splitske autorice Božene Martinčević.

European Future Fashion, trodnevni modni festival koji je okupio 24 dizajnera iz 11 zemalja organiziran je na splitskim Prokurativama. Pratili su ga predstavnici šezdesetak medijskih kuća.

Prvi međunarodni modni festival u gradu podno Marjana započeo je originalnom “dobrodošlicom”, kolekcijom folklorno - nostalgičnih kreacija splitske autorice Božene Martinčević. Predstavio se i Alen Kekić, inicijator ovog modnog događanja sa specifičnom kolekcijom posvećenoj “francuskoj dami”.

Druge večeri European Future fashiona vrlo raskošnu kolekciju pokazao je Marko Mitanovski, beogradski dizajner sa londonskom adresom poznat po tome što “oblači” Lady Gagu. Pistom su prošetale i manekenke u živahnim kreacijama sarajevskog dvojca Ine Arnautalić i Hatidže Nuhić, a predstavljena je i kolekcija zagrebačkog branda Karaka design koje potpisuju Vesna Karuza i Senija Radić. Splićanima se predstavio i gost iz Francuske David Prioli te nizozemski autor Addy van den Krommenacker.

Trodnevni modni događaj nije privukao veliku pozornost Splićana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije