Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratko, kraće

Modni dvoboj Severine i Jelene: Zbog koje se publika više znojila?

Severina i Jelena
Foto: VL
1/3
22.06.2014.
u 08:44

Severina je vrtoglave crne štikle nataknula na duge vitke noge, a Jelena izaziva pozom

Djevojke u ljetnim haljinama volim, kao da su u subotu pjevušile dvije naše estradne zvijezde kad su se spremane za svoje nastupe.

Severina u Poreču, Jelena Rozga u Sloveniji, obje su se odlučile za ultrakratke haljinice koje više otkrivaju nego skrivaju. Kad će ako ne za pozornicu?

Crno-bijela opasnost!

Severina je vrtoglave crne štikle nataknula na duge vitke i mišičave noge, a isklesano tijelo dopustilo je haljinu s izrezanim detaljima koja je otkrivala još malo kože struka.

Kosa je duga, kovrčava, bujan i crna.

Foto: Severina/Facebook

Jelena se pak odlučila za bež haljinu Martine Felje s aplikacijama i zanimljivim izrezom na leđima.

Foto: Jelena Rozga/Facebook

Komentara 6

JA
james49
09:18 22.06.2014.

Kad im djeca poodrastu, što će o vlastitim majkama (katolkinje) misliti? Isplati li se zbog novca i popularnosti toliko izlagati? Nisam lažni moralist. Ljepo je vidjeti žene u minicama. I moja pokojna je nosila kratko. Ali gdje je granica?

ME
melinda
12:08 22.06.2014.

MNislim da je smijesno i neozbiljno uporedivati rozgu sa severinom nasom najzgodnijom hrvaticom koja bi pomela i svijetsku konkurenciju i svi trebamo biti ponosni i zahvalni severini sta cini za nasu domovinu u svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije