Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolekcija proljeće ljeto

Modni brend Duchess u Narodnom Domu održat će svoju 11. samostalnu reviju

Foto: Marina Tunjić
1/16
16.05.2023.
u 14:02

Duchess kolekcija proljeće ljeto nastala je kao nastavak na mini proljetnu kolekciju koju su predstavili prije mjesec dana. Osim haljina na preklop kolekcija je upotpunjena  komadima poput dugih haljina, šoseva, košulja. Kroz cijelu kolekciju se provlače boje poput plave, žute, narančaste u kombinaciji s bež nijansama.

Jedanaesta samostalna modna revija modnog brenda Duchess održat će se 18. svibnja u 20 satu u palači grofa Drašković na Gornjem gradu koju je on poklonio Ilircima i od tada pripada Hrvatskoj Akademiji za znanost i umjetnost. Koristit će se Ilirska dvorana, foaje, vrt i cijeli objekt za ovaj neponovljivi modni show.

Duchess kolekcija proljeće ljeto nastala je kao nastavak na mini proljetnu kolekciju koju su predstavili prije mjesec dana. Osim haljina na preklop kolekcija je upotpunjena  komadima poput dugih haljina, šoseva, košulja. Kroz cijelu kolekciju se provlače boje poput plave, žute, narančaste u kombinaciji s bež nijansama. Duchessu je uvijek veliki fokus na materijale.

- Možemo reći da naši materijali odigraju veliku ulogu pri stvaranju kolekcije i inspiriraju nas pri stvaranju. Jako nam je bitno da se naše klijentice osjećaju dobro u našim odjevnim komadima, a da bi to postigli podjednaku pozornost posvećujemo i kroju i kvaliteti samog materijala - poručuju iz Duchessa.

Za ovo ljeto odabrali su svilu kao nositelja kolekcije u kombinaciji s lanom, pamukom, viskozom. Kolekcija je snimljena u Preporodnoj dvorani koja se nalazi u sklopu palače Grofa Draškovića danas poznatijoj kao Narodni Dom, gdje će se održati i sama modna revija. Ovu kolekciju su posebno htjeli naglasiti i na neki način približiti svim stalnim i budućim klijenticama pa samo za glavna lica kampanje odabrali osim modela Martine Tomić i modnu blogericu Dubravku Švegar i personal shoppericu Niku Bijelić koje su ozbiljno shvatile svoj zadatak i besprijekorno ga odradile. Mi smo ovom kampanjom jako zadovoljni i ponosni, i nadamo se da će takav utisak ostaviti i na druge.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije