Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predmet ismijavanja

Modna kuća Burberry napravila je veliki gaf

Dev Patel
Foto: Pixsell
1/3
13.02.2017.
u 22:00

Željeli su se pohvaliti kako je glumac Dev Patel na dodjeli BAFTA nagrada nosio njihovo odijelo, ali umjesto njegove objavili su fotografiju na kojoj je glumac Riz Ahmed

Veliki gaf napravila je modna kuća Burberry na svom Twitteru.

Želja im je bila pohvaliti se kako je glumac Dev Patel na dodjeli nagrada BAFTA nosio odijelo s njihovim potpisom, ali su objavili fotografiju na kojoj je Riz Ahmed, a ne Patel.

I Riz i Dev su nosili odijela s potpisom ove modne kuće, ali su na društvenoj mreži krivo potpisali glumca i osramotili se i tako postali predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

>>Trijumfirali Emma Stone, Casey Affleck i Damien Chazelle, mjuzikl 'La La Land' najbolji film

>>La La Land zaradio 14 nominacija za nagradu Oscar!

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tomojuric1
08:22 14.02.2017.

jako bitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije