Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Može se dogoditi svakom'

Chrissy Teigen iskreno progovorila o borbi s postporođajnom depresijom

Chrissy Teigen
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/6
07.03.2017.
u 10:10

- Imala sam sve što je potrebno da budem sretna, a opet, nisam se tako osjećala - kazala je Teigen

Model i TV voditečjica Chrissy Teigen prvi je put javno progovorila o postporođajnoj depresiji, nakon što je lani u travnju rodila kćerkicu Lunu. Supruga pop zvijezde Johna Legenda kazala je kako je imala velikih problema s bolovima u leđima i zglobovima, baš kao i s borbom s apetitom i radnim obvezama.

U otvorenom pismu za US Glamour kazala je kako je u prosincu otrkrila da ima postporođajnu depresiju, te je odlučila progovoriti kako bi dala do znanja javnosti da se to stanje može dogoditi svakom. Kako je kazala, dugo vremena nije mogla izaći iz kuće, nego bi se zatvarala u mračnu sobu. Četiri mjeseca nakon poroda vratila se na TV, vodeći show "Lip Sync Battle", i onda je shvatila kako nije ista kao i prije.

- Imala sam sve što je potrebno da budem sretna, a opet, nisam se tako osjećala. Praktički, svi oko mene su znali da je to postporođajna depresija, a ja sam shvatila tek u prosincu. Do tada sam odbijala i pomisao na to, smatrajući kako je sve u redu - napisala je Teigen, koja je poznata kao jedna od rijetkih javnih osoba koja na društvenim mrežama dijeli svoje osobne probleme, te razmišljanja o politici, hrani i društvenim problemima.

- Razlog zašto mi je toliko dugo trebalo da priznam kako imam problem je što sam bila sebična, te odbijala priznati da mi je teško, jer sam imala svu potrebnu pomoć : Johna, mamu i dadilju koja živi s nama - dodala je Chrissy i priznala kako sad uzima antidepresive.

- Ne želim se pretvarati kako znam sve o postporođajnoj depresiji, jer ona moža biti drukčija od osobe do osobe. No, jednu stvar znam. Puno pomaže samo pričati o tom problemu - napisala je Teigen i dodala kako se zahvaljuje svima na podršci.

>>Chrissy Teigen i John Legend romantičnim videom dokazuju da su obični ljudi

>>Poznata manekenka ovom je fotografijom pokazala kako se ne srami svog tijela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije