Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade zajedno

Mladi Hrvat osvojio Heidi Klum!

danijel stanić
Foto: Facebook
1/2
10.03.2014.
u 21:17

Danijel Stanić voditelj je emisije 'ETAGE 7', koja se prikazuje na njemačkoj televiziji...

Danijel Stanić voditelj je emisije 'ETAGE 7', koja se prikazuje na njemačkoj televiziji. U emisiji ugošćuje manekenke koje su ispale iz showa Heidi Klum. Danijel s modelima razgovara o svemu što rade iza kamera modnog showa 'Njemačka traži supermodel', pišu 24sata.

- Moderiranje me privlačilo još od najranijeg djetinjstva, kad sam u Njemačku stigao s roditeljima iz Hrvatske kao izbjeglica. U ratu smo sve izgubili. Tad sam imao samo šest godina i nisam znao ni riječ njemačkog jezika, prisjetio se Danijel. Iako se za poziciju voditelja tražila isključivo žena, Danijel se nije dao obeshrabriti. - Nemam grudi, ali imam talent za moderiranje i želim raditi s tobom, napisao je Stanić u svojoj prijavi.

Otvorenošću je oduševio producente, koji su ga odmah zaposlili. Najviše od svega razveselilo ga je što surađuje s Heidi, koja kao članica žirija, ističe, uopće ne štedi mlade djevojke. Čini mi se draga i ljubazna, iako u emisiji mora biti malo stroga, kazao je Stanić. Nadodao je i kako mu je veliko zadovoljstvo intervjuirati manekenke.
 

 

>>Heidi Klum ljubi 27-godišnjeg bivšeg dečka Demi Moore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije