Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz zagrebačkog studija

Mladi HRT-ov voditelj će u subotu čitati hrvatske glasove na Eurosongu

Foto: Screenshot
1/12
12.05.2022.
u 18:41

U posljednjem dijelu finala u subotu kao i obično slijedi čitanje glasova svih 40 zemalja koje sudjeluju u natjecanju. Zbog velikog broj zemalja glasovi publike će se zbrajati te će ih voditelji pročitati na kraju dok će se glasovi žirija čitati uživo.

Večeras je na rasporedu druga polufinalna večer Eurosonga u Torinu, a 18 zemalja će se natjecati za ulazak u završnicu. Deset finalista već je osiguralo svoj nastup u završnici kao i ''Big 5'', odnosno zemlje koje se svake godine izravno plasiraju u finale- Italija, Španjolska, Njemačka, Francuska i Velika Britanija.

U posljednjem dijelu finala u subotu kao i obično slijedi čitanje glasova svih 40 zemalja koje sudjeluju u natjecanju. Zbog velikog broj zemalja glasovi publike će se zbrajati te će ih voditelji pročitati na kraju dok će se glasovi žirija čitati uživo.

Ove godine glasove iz zagrebačkog studija će prezentirati mladi Riječanin Ivan Dorian Molnar, a dosad su istu čast imale njegove kolegice Uršula Tolj, Barbara Kolar, Nevena Rendeli, Monika Lelas i Martina Validžić.

-Manje treme nego prošle godine kada sam sve to prvi put iskusio. Ekipa je super i nema nikakvih problema. Prve sam upute dobio još prije nekoliko tjedana od urednice glasovanja Elizabete Biočine, dok sam s urednicom Majom Tokić u kontaktu vezano za online sastanke koje ćemo imati uoči samog finala kao i nekoliko proba koje ćemo odraditi. Za tih nekoliko sekundi treba se itekako pripremiti i biti koncentriran pred tolikim auditorijem, reći sve kako treba i što je najvažnije, točno- rekao je Ivan za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Ivan je prošle godine nakon čitanja glasova zaplesao u studiju, a snimka njegovog plesa postala je viralna na društvenim mrežama.

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
20:04 12.05.2022.

Zar nije mogao Aleksandar Stanković to lijepo pročitati?

KM
klinicki.mrtav
19:03 12.05.2022.

Eurosong, 40 zemalja. Velika ta Europa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije