Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muke milijardera

Mladi Gustav težak 2,4 milijarde funti i nema partnericu

Foto: Instagram
1/4
19.10.2018.
u 15:59

Gustav pronalazi vremena za putovanja svijetom na brojna egzotična mjesta, vožnju u svom skupocjenom Porscheu, privatnom zrakoplovu i na brodu, a najdraže društvo mu je njegov pas

Tek mu je 25 godina, najmlađi je muški milijarder na svijetu i još uvijek je 'solo'.

Gustav Magnar Witzøe naslijedio je obiteljski posao uzgoja ribe. Inače se bavi i manekenstvom, a dolazi iz Norveške. Svoj luksuzni životni stil redovito objavljuje putem društvenih mreža. Časopis Forbes ga je ove godine proglasio najmlađim milijarderom na svijetu uzevši u obzir imovinu koju posjeduje i čija se vrijednost procjenjuje na 2,4 milijarde funti.

Njegov otac posjeduje skoro pola svih ribarnica u Norveškoj, marke Salmar ASA što je jedan od najvećih proizvođača lososa u svijetu osnovan još 1991. Još prije pet godina otac je na sina prenio posao, no to se pokazalo kao prezahtjevni projekt. 

- Ne možete od nekoga zahtijevati da bude šef tako velike kompanije. To bi moglo utjecati na vas na mnogo načina, dobrih i loših. Može utjecati i na odnose s prijateljima - izjavio je Gustav za norveške medije. Navodno je imao jako veliku i podugačku raspravu s ocem oko preuzimanja kompanije u svoje ruke tako da mu oko tog posla pomaže još nekoliko ljudi.

No zato je započeo nekoliko vlastitih start-up projekata. Gustav pronalazi vremena za putovanja svijetom na brojna egzotična mjesta, vožnju u svom skupocjenom Porscheu, privatnom zrakoplovu i na brodu, a najdraže društvo mu je njegov pas. Gustav je treći najmlađi milijarder na svijetu, a prva dva mjesta zauzele su njegove sunarodnjakinje sestre Katharina i Alexandra Andresen, vlasnice kompanije Ferd.

Pogledajte video: izabrali smo 10 najseksi Hrvata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije