Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grdović predstavio novi glazbeni album “Dobro jutro ti, more”

Mladen Grdović: Nakon krstarenja sa suprugom idem na operaciju koljena

mladen grdovic
Marko Lukunic/PIXSELL
25.01.2010.
u 18:28

“Cijeli je život s Mladenom jedna velika anegdota”, rekao je Duško Lokin. “Čuvamo ga kao malo vode na dlanu!”, dodao je skladatelj Nenad Ninčević.

Kako da nešto kažem o njemu kad uvijek posljednji, od novinara, doznam gdje je Mladen, što radi i u kakvom je agregatnom stanju – našalio se jučer na promociji novog CD-a Mladena Grdovića Nenad Ninčević.

Da Mladena svi vole, svjedoči i to što su se novinari, jedan po jedan, fotografirali s njim. Grdović je na promociji ponovno pio samo vodu. Alkohol je za njega, tvrdi, završena priča. Sada samo ugađa supruzi Brankici.

11 dana s Brankicom

– Divna je i dobra, moram je paziti. Voli krstarenja pa sam nam uplatio jedno. Jedanaest dana provest ćemo na ludom brodu, oploviti Grčku, Sredozemlje, obići Jeruzalem... – rekao je. Na put kreće 21. veljače, a na povratku će u bolnicu.

– Dugo me već bole koljena pa ću, kad se vratim, otići na operaciju meniskusa. Moram paziti na sebe – kaže. Brankica nije došla na promociju jer je Mladen večer prije s Duškom Lokinom nastupao u Beču, a tamo se umalo ponovila priča o terorizmu i ostavljenoj Duškovoj torbici iz Australije.

– Mladen je čekirao kartu, rekao da ima kufer, htio ga predati i shvatio da ga je zaboravio u WC-u. Na sreći, u Beču su bili ljubazniji – smije se Lokin, kojemu je Grdović rekao pogrešno vrijeme promocije pa je na nju došao kad je već završila.

Moralna vertikala

Od Croatije Recordsa Mladen je na dar dobio kozmodisk kako bi i dalje bio njihova moralna vertikala.

S klapom Kampanel zapjevao je “Dobro jutro ti, more” i kazao kako to moru govori čim jutrom ustane.

– Prije će bit da kaže – dobro ti jutro, more, ja idem leć’ – našalio se Ninčević.

Ključne riječi

Komentara 4

AK
akil
21:05 25.01.2010.

Da je pomalo pio ko mi svi,mogao je još piti,ali on je prebacio normu.Dobar pjevač,dobar čovjek,samo ako pretjera u piću...kuku lele!

CR
crodal
19:45 25.01.2010.

Nista drugo, nego; Legenda!!!

OB
-obrisani-
21:06 25.01.2010.

U 15 dana rada sam zaradio MJESEČNI prihod u iznosu od 8743 kuna! Jedanostavno se besplatno prijaviš, slijediš upute i gledaš kako ti se povećava iznos na bankovnom računu!!! Super web stranica ---> www.gdi-wealth.ws

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije