Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAT U ISTRAZI

Mladen Grdović dokazao da nije pijan Jaguarom udario u zid

Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/3
21.11.2018.
u 12:41

Sud je, naime, uvažio Grdovićevu žalbu u kojoj je naveo kako je njegov Jaguar kobne večeri vozio netko iz društva, a da je on, upravo zato što je bio pijan, cijelo vrijeme bio na mjestu – suvozača.

Zadarski pjevač Mladen Grdović dokazao je na sudu kako nije sjedio za upravljačem Jaguara koji se u prosincu 2016. zabio u zid u Arbanasima. 

Sud je, naime, uvažio Grdovićevu žalbu u kojoj je on naveo kako je njegov Jaguar kobne večeri vozio netko iz društva, a da je on, upravo zato što je bio pijan, cijelo vrijeme bio na mjestu – suvozača. Objasnio je kako je vozač nakon nesreće napustio automobil, a on je ostao na mjestu suvozača, što su u postupku potvrdili svjedoci Tomislav Marinović i dr. Martin Nonković te vozač i liječnik Zavoda za hitnu medicinu, piše Zadarski.hr. Inače, Grdoviću je te večeri izmjereno 3,6 promila alkohola u krvi. 

Svjedoci su kazali kako su dolaskom na mjestu nesreće Grdovića zatekli na mjestu suvozača. Kazao je da je bio prepijan te da je njegov automobil te večeri vozio "netko iz društva" budući da je bio prepijan. 

Iako je policija s vjetrobranskog stakla i mjesta vozača izuzela tragove krvi i kose "koja po boji odgovara boji kose Mladena Grdovića", a on je te večeri završio u bolnici s ozljedom glave, sud je njegovu žalbu uvažio i postupak vratio na novo suđenje.

Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti:

Ključne riječi

Komentara 19

ZV
Zvjerko
13:04 21.11.2018.

Pa jeli ovo normalno? Ima li u ovoj državi ijedna institucija koja barem malo razmišlja svojom glavom? Nađu dlake na vozačkom mjestu koje su iste kao i Grdovićeve, “vozača” nema, nitko Grdovića nije pitao kome je dao ključeve, nitko nije tražio DNK analizu kose na vozačkom mjestu da se utvrdi pripada li Grdoviću, svi smatraju apsolutno nemogućim da se Grdović s vozačkog mjesta prebacio na suvozačko i izmislio vozača koji je misteriozno nestao... Ova država je otišla u vražju mater!!!

UM
Umjereni
13:08 21.11.2018.

Ovo je zapravo super vijest. Sada svi koji od policije dobiju na kućnu adresu onaj famozni zahtjev da kažu tko je određenog dana vozio vaš auto u određenom mjestu - a radi utvrđivanja počinitelja prekršaja - jednostavno izjavite da ste bili mrtvi pijani, na suvozačevom sjedalu, a da je automobil vozio netko iz društva i da ne znate tko je to bio.

GR
gragakarlovac
13:10 21.11.2018.

koliko puta je ovaj vozio pijan? frkne koju kunu i evo ti vozacke natrag. Bangladesh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije