Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock-spektakl

Mladen Bodalec: U životnoj smo formi za najbolju rock-svirku

kazaliste
20.04.2011.
u 17:38

Na uskrsnom koncertu u Bjelovaru prljavci daju šansu i mladim bjelovarskim bendovima da nastupe kao njihova predgrupa, a u igri su Zloupotreba zvuka, Otkazni ro(c)k, Blues rider, Trogalji, Distorzija i Them moose rush

Jedan od najboljih hrvatskih rock-sastava ikad, Prljavo kazalište na sam dan Uskrsa u Bjelovaru će u Školsko-sportskoj dvorani održati veliki rock-spektakl za koji je odabran repertoar najvećih hitova iz 30-godišnje glazbene karijere, ali i poneko iznenađenje te premijere vezane uz album koji je još u nastajanju. Međutim, prljavci pokazuju i senzibilitet prema mladim rokerima pa će stoga šansu za nastup dati i mladim bjelovarskim bendovima. U povodu navedenog frontman Mladen Bodalec gostovao je na radiju Soundset Terezija te održao konferenciju za novinare u kafiću Špica.

– Mi smo u životnoj formi i bez rezerve mogu jamčiti nezaboravan koncert. Istina, neće biti cirkusa, gutača vatre ili striptizeta na štangi, ali bit će najboljeg rocka. Riječju, napravit ćemo retrospektivu našeg stvaralaštva tijekom 33 godine karijere – ističe Bodalec, dodajući da prljavci Bjelovar vole iz više razloga pa se stoga vesele što će evocirati stare uspomene na koncerte koji su se dogodili, a na kojima se rodila ljubav između njih i bjelovarske publike.

Iz navedenog, Bjelovarčani će imati i privilegij da svoj omiljeni bend čuju uživo na sam Uskrs jer prljavci vrlo rijetko sviraju na blagdane. 

– Evo, za Bjelovar ćemo napraviti iznimku da zajedno obilježimo i ispratimo najveći kršćanski blagdan Uskrs pa ako ni iz kojih drugih razloga, neka se barem šunka i mladi luk dobro protresu u želucu – raspoloženo poručuje Bodalec. A kada je riječ o svojevrsnom ratu bendova za njihovu predgrupu, Bodalec je rekao da su na prvu prihvatili hvalevrijedan prijedlog agencije Gramofon i radijske postaje Soundset Terezija, a koji su im predložili da se raspiše natječaj za odabir predgrupe. U konkurenciji su Zloupotreba zvuka, Otkazni ro(c)k, Blues rider, Trogalji, Distorzija i Them moose rush. Zaključno do četvrtka u ponoć šest mladih bjelovarskih bendova bori za naklonost publike i žirija kako bi nastupili kao predgrupa ponajvećem hrvatskom rock-sastavu. Naime, dva benda s najviše glasova imat će čast nastupiti s prljavcima, a tijekom ovog rata bendova svi svoje glasove omiljenom sastavu mogu davati besplatnim telefonskim pozivom na 0800-85-86 ili na "Facebook-stranici" Soundset Terezije. U petak će se zbrojiti glasovi te će u eteru biti obznanjena imena dva najbolja benda, odnosno pobjednika telefonskog i glasovanja putem Facebooka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije