Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Mladen Bodalec pridružio se kampanji humanitarne organizacije Marijini obroci

Bodalec, koji podupire Marijine obroke već punih osam godina, pridružio se i aktualnoj kampanji organizacije Love to live. Live to love. (Voli da bi živio. Živi da bi volio) pozivajući sve koji imaju više nego im je potrebno, da podijele s onima koji nemaju ni najosnovnije.
04. veljače 2021. u 23:00 1 komentara 151 prikaza
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Humanitarna organizacija Mariji obroci izvijestila je u srijedu kako se poznati glazbenik iz Zagreba Mladen Bodalec, pridružio i njenoj aktualnoj kampanji Voli da bi živio. Živi da bi volio. Bodalec, koji podupire Marijine obroke već punih osam godina, pridružio se i aktualnoj kampanji organizacije Love to live. Live to love. (Voli da bi živio. Živi da bi volio) pozivajući sve koji imaju više nego im je potrebno, da podijele s onima koji nemaju ni najosnovnije.

Humanitarna međunarodna organizacija Marijini obroci osigurava jedan obrok dnevno u školama u nekim od najsiromašnijih država svijeta, kako bi privukli siromašnu djecu obrazovanju. Poručuju da nastavljaju ispunjavati svoje obećanje svakodnevnog obroka za više od 1, 6 milijuna djece, iako su radi pandemije koronavirusa neke škole još uvijek zatvorene.

S obzirom da više od 60 milijuna djece koja su sada u osnovnoškolskoj dobi ne ide u školu radi siromaštva, rad Marijinih obroka zapravo tek započinje, navode iz te humanitarne organizacije, o kojoj se i o aktualnoj kampanji više može saznati na poveznici: https://www.marysmeals.hr/ i Facebook stranici.

U normalnim okolnostima, Marijini obroci omogućavaju svakodnevne obroke djeci u okviru školskih programa  prehrane u 19 zemalja diljem svijeta, kad su se škole zatvorile zbog pandemije Covida-19, ta humanitarna organizacija dijelila je pakete hrane i higijenskih potrepština u lokalnim zajednicama. Kroz te distribucije, nastavila je obuhvatiti gotovo svu djecu koja su i prije pandemije bila uključena u program prehrane.

Uselila s dečkom Jelena Veljača u centru Zagreba unajmila stan od 165,00 m², a mjesečni najam je 2000 eura objavila video Sara iz ŽNV iskreno o iskustvima nakon showa: Ti nisi osoba, samo brojke na vagi. Nitko ne pita kako si VEČERNJAKOVA RUŽA Damir Urban: 'Supruga je prva doznala za moju nominaciju, a oboje smo presretni'
Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih
  • Avatar Tombstone
    Tombstone:

    Znam da ih u Haitiu nema. Koje su to najsiromasnije zemlje gdje se ta pomoc pruza?