Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Mladen Badovinac iz TBF-a: Kraj ljubavi s djevojkom Milenom

'21.08.2009., zagreb, Muzej za umjetnost i obrt Trg marsala Tita 10, u sklopu scene amadeo nastupila je grupa tbf koju cine M. Badovinac, vokal, L. Barbic, vokal, elektronika, A. Antic, vokal, O. Pavl
Foto: 'Luka Klun/Vecernji list'
1/3
24.11.2010.
u 21:05

Splitski glazbenik prekid s djevojkom skojom je u vezi bio dvije godine odbio je komentirati

Momčilo Popadić davno je napisao antologijske stihove koji ne blijede – "šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija" – a u to se po tko zna koji put uvjerio i frontmen splitskog benda TBF Mladen Badovinac koji je i sam jednom iskreno priznao kako je suze najviše lio zbog žena, u nastojanja da sretne onu pravu.

 Ljubavni preporod

I dok se na radijskim postajama ne prestaje vrtjeti hit "Dogodila se ljubav" koji je autorica Lea Dekleva otpjevala uz Sašu Antića i Mladena Badovinca, 33-godišnji Splićanin suočava se s jednim sasvim drukčijim ljubavnim raspletom. Naime, Mladen je nedavno, nakon dvije godine, prekinuo svoju vezu sa splitskom lutkaricom Milenom Blažanović koja je u životu splitskog glazbenika napravila pravi preporod. Frontmen TBF-a raskid nije želio komentirati:

– Nemam komentara. Nemojte me više nikad zvati kad je ta tema u pitanju – zamolio nas je Mladen koji je s Milenom nakon prvog susreta ubrzo započeo zajednički život i za nju imao samo riječi hvale:

– Prije sam imao dojam da je ljubav problematična i teška, danas je rat, sutra je mir, nikada konstanta. Taj kaos tra­jao je sve dok nisam pronašao svoju dragu Milenu koja me naučila koliko je zapravo lako voljeti. Uz nju je život pjesma i nepodnošljiva lakoća. Živimo zajedno i super se slažemo. Dugo nisam mogao naći pravu osobu, uvijek sam imao veze na daljinu. Htio sam dignuti ruke od svega i onda sam sreo sadašnju curu – objasnio je Mladen nakon sedam mjeseci ljubavi.

Iznenada kraj

Zbog čega je iznenada došao kraj vezi u kojoj je poznati TBF-ovac napokon pronašao sebe zasad svi šute, pa i 32-godišnja Milena Blažanović koja je jučer bila nedostupna za komentar. Možda sve jednog dana bude ispričano u nekom hitu uvijek originalnog TBF-a.

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Melkior
10:21 25.11.2010.

Vrlo bitna informacija. A negdje na dnu osamnajste stranice valjda pise da je otkriven novi planet.

RO
ronin
13:10 25.11.2010.

našla je mršavijeg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije