Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tanja je bila prva

Mlađe je slađe! Evo koje su domaće zvijezde izabrale mlađeg muškarca

Tanja Dragović i Vlaho Arbulić
Foto: VL
1/7
01.04.2014.
u 19:00

Od svojih partnera znatno su starije i glumica Jelena Miholjević te dizajnerica Ivana Popović

Dečkima je u svijetu mode uvijek bilo teže izboriti se za status nego ženama, ali jedno muško ime u domaćim modnim vodama već je neko vrijeme ultimativni hit.

Riječ je o Vlahi Arbuliću, 23-godišnjem Dubrovčaninu, odličnom studentu FER-a, strastvenom ljubitelju glazbe te prije svega muškarcu itekako poželjnom ženama. Prošlog vikenda nosio je reviju na Perwol Fashion.hr-u i izmamio uzdahe kada je svoje polugolo tijelo apolonskih proporcija prošetao na modnoj pisti.

Ni 22 godine nisu prepreka

Ne čudi stoga što uz njegovo ime redovito stoji epitet – savršen, a baš tako procijenila ga je i od njega 12 godina starija Tanja Dragović, bivša manekenka i bivša supruga proslavljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića. Njih dvoje, pišu domaći mediji, već su neko vrijeme navodno u romantičnoj vezi kojoj prepreka nisu ni Vlahine obveze, ni Tanjino dvoje djece, Amber Maria i Emanuel, a ni godine razlike među njima.

Veza između starije žene i mlađeg muškarca u svijetu je gotovo pa izlizan trend. Možda je najrelevantniji, ali i medijski najpopraćeniji odnos bio onaj Demi Moore i Ashtona Kutchera, čiji je šestogodišnji brak kraju došao kada je Ashton 16 godina stariju Demi prevario s mlađahnom djevojkom.

Još jedan domaći par koji uživa u skladu i ljubavi unatoč velikoj dobnoj razlici u korist nježnije polovice su modna dizajnerica Ivana Popović i njezin odabranik, 22 godine mlađi glazbenik Stjepan Kuljić. U vezi su gotovo dvije godine, a žive zajedno već od samog početka romanse i ne skrivaju da uživaju. Skladan brak imaju i glumica Jelena Miholjević i redatelj Dario Harjaček.

Godine ipak važne?

Između njih je deset godina razlike, a isto toliko su već zajedno te imaju četverogodišnju kćer Adu. Jelena je oduvijek isticala da razliku i ne primjećuju te kako su se ona i Dario pronašli kao srodne duše.

No, za razliku od njih, mnogi domaći poznati parovi nisu uspjeli opstati u vezama u kojima je žena starija od muškarca. Nina Badrić od bivšeg supruga Bernarda Krasnića starija je pet godina, a nakon šest godina braka odlučili su se za razvod. Kraj je došao i braku Snježane Mehun i osam godina mlađeg Mihaela Galekovića, zatim Simone Fistrić i sedam godina mlađeg Nike Kranjčara, Ogle Pakalović i devet godina mlađeg Marokanca Samija Bergamanea... Jesu li tim krahovima presudile dobne razlike, nikada nitko od aktera nije potvrdio.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL

>>Dečko zbog kojeg su žene kolektivno uzdahnule: Šteta što je zauzet

>>Razvodi se Snježana Mehun: Dogodi se i najboljima

Komentara 14

Avatar recitimeni
recitimeni
22:55 01.04.2014.

Ispričavam se. A tko su ovi ljudi uopće?

ĆA
ćaćaća
20:15 01.04.2014.

toliko je slađe da su sve prekinule s njima :))

BR
brodludjaka
20:57 01.04.2014.

Ta Tanja je toliko ružna da je naprosto negledljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije