Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnica Večernjakove ruže

Voditelj uzbuđeno hvalio Miju Negovetić nakon izvedbe Beyonceina hita: Uspjela si, u Hollywoodu si!

mia negovetić
Foto: Screenshot: NBC
1/12
21.03.2016.
u 10:15

Voditelji Steve Harvey i Ellen DeGeneres Mijin nastup primijetili su na YouTubeu i ubrzo je pozvali da snažan vokal podijeli u NBC-jevom showu 'Little Big Shots'

Najmlađa dobitnica Večernjakove ruže, Mia Negovetić (13) oduševila je američku publiku u nedavno emitiranom NBC-jevu showu "Little Big Shots". Izvedbom zahtjevnog hita "Listen" pjevačice Beyonce, iznenadila je vokalnim sposobnostima i primila izvrsne kritike.

Voditelji Steve Harvey i Ellen DeGeneres Mijin nastup primijetili su na YouTubeu i ubrzo ju pozvali na sudjelovanje u gledanoj emisiji. Neki komentatori nazivaju je "hrvatskim čudom" i talentiranom mladom nadom pred kojom vide svijetlu glazbenu budućnost.

Popularni show namijenjen je djeci od 13 do 14 godina iz cijelog svijeta. Osmišljen je da pokaže mlade talente, iako nije natjecateljskog karaktera. – Osjećaj je bio poseban. Bila sam jako uzbuđena i imala sam tremu kao i pred svaki nastup – rekla je Mia u nedavnom intervjuu za Večernji list.

Osim na hrvatskoj sceni, postupno sve više pažnje dobiva i na onoj svjetskoj. "Lovci" na talente u Los Angelesu predložili su joj da se kandidira i za svjetski uspješan The Voice.

Skromna Zvjezdica otkrila je je da nema čvrste glazbene planove. Kaže da joj je škola i dalje najvažnija, a osim pjevanja u slobodno vrijeme bavi se gimnastikom.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

>> Hvala na nagradi, no meni je škola na prvom mjestu

Ključne riječi

Komentara 45

KR
kruti4
10:49 21.03.2016.

Bravo!!!!

TA
tabula
11:40 21.03.2016.

Bježi, djete, od Hollywooda. imaš dovoljno talenta da ti Hollywood i njegova dekadencija, uopće nisu potrebni. U svakom slučaju, bravo!

BE
belicro
10:58 21.03.2016.

Sjajno!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije