Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naporan tempo

Mlada manekenska zvijezda na infuzijama

cara
Foto: Instagram
25.01.2014.
u 13:50

Ona je nasljednica Kate Moss, miljenica dizajnera diljem svijeta, zvijezda editorijala. I prava kraljica noćnog života.


Ona je nasljednica Kate Moss, miljenica dizajnera diljem svijeta, zvijezda editorijala. I prava kraljica noćnog života. Ona je 21-godišnja ljepotica - Cara Delevingne. Naporan životni tempo doveo ju je do infuzije. Na Instagramu je objavila poprilično neugodnu fotografiju na kojoj se vidi kako na obje ruke prima infuziju. Isprva nije objasnila o čemu se radi pa su se zabrinuti fanovi zapitali što se događa s njihovom miljenicom.

Ubrzo je Cara objavila na Twitteru kako je sve u redu. - Nemojte se brinuti. To je samo vitaminski drip koji mi pomaže s prehladom. Hvala vam svima na porukama, napisala je Cara. Iako nije u pitanju ništa ozbiljno, čini se da bi mlada manekenka morala malo usporiti svoj životni tempo.

>> Manekenka Delevingne: Zbog slanine imam tako lijepu kožu!

Komentara 1

MA
matador007
14:48 25.01.2014.

A jadna.Sve bi mi završile na infuziji da tako skupo plaćamo cijenu slave kao ona,svojim tijelom.Nešto na modnoj pisti,više po bogatim krevetima.Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije