Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila pod stolom

Mlada glumica se onesvijestila na večeri u Cannesu

Foto: Profimedia
1/3
22.05.2019.
u 23:40

Članica žirija, Elle Fanning jednostavno je završila pod stolom tijekom Trophée Chopard večere, pišu strani mediji.

Glumica Elle Fanning uvjerila je fanove da je uredu nakon što se onesvijestila na filmskom festivalu u Cannesu. Elle je sjedila kraj svoje starije sestre Dakote koja joj je pomogla da se ustane.

Članica žirija jednostavno je završila pod stolom tijekom Trophée Chopard večere, pišu strani mediji.

- Ups, onesvijestila sam se u Pradinoj maturalnoj haljini iz 50-ih napisala je glumica na Instagramu ispod fotografije na kojoj je podigla palac. Iz hashtagova koje je dodala u objave saznajemo da joj je haljina bila pretijesna i da je baš u to vrijeme imala mjesečnicu.

Nakon ove objave oglasila se i glumica Jameela Jamil koja tvrdi da je to problem modne industrije. Na Twitteru je napisala kako je šokirana jer se već mršava glumica onesvijestila zbog pretijesne haljine.

Pogledajte tko su najveći kradljivci u Hollywoodu:

 

Ključne riječi

Komentara 1

80
8.000 eura, 8.000 eura!
00:22 23.05.2019.

I?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije