Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unosi nemir

Mlada glumica Lana Ujević novo je pojačanje u "Zlatnim dvorima"

Lana Ujević
Foto: Nova TV
1/3
10.10.2016.
u 12:08

Nikada prije nisam stajala pred kamerama, a kamoli glumila pred njima i bila sam jako uzbuđena, kaže Lana koju ćemo gledati u ulozi Martine Begovac

U seriju "Zlatni dvori" ulazi novi lik. Debitanstski nastup pred televizijskim kamerama ostvarit će mlada glumica Lana Ujević koju ćemo gledati u ulozi Martine Begovac, Petrove sestre i Vinkove mezimice koja će odmah po dolasku izazvati obiteljsku svađu.

 Martina je inteligentna mlada žena koja se nerijetko služi sitnim lažima kako bi zabavila samu sebe - „krase“ je britanski smisao za humor, njemačke radne navike, no sklona je laži i preuveličavanju. Iako je Vinkova (Milan Štrljić) mezimica, jedina stvar koja uzrokuje nesuglasice među njima je Petar (Matko Knešaurek), budući da smatra da bi ga roditelji trebali podržati u ostvarivanju životnih snova.

- Nikada prije nisam stajala pred kamerama, a kamoli glumila pred njima i bila sam jako uzbuđena kada sam saznala da sam dobila ulogu jer nisam znala što me čeka. Sada mogu reći da mi je ovo jedno od najljepših iskustava u životu dosad i da zaista uživam. Atmosfera na setu je divna. Radimo, zabavljamo se i svi su vrlo susretljivi i uvijek spremni pomoći - kaže Lana. 

Osim Lane novo lice u seriji će biti i Zlatan Zuhrić Zuhra koji će glumiti jednu od epizodnih uloga.

Komentara 2

KL
kliker24
13:50 10.10.2016.

Ma može biti pojačanja koliko hoćeš ali serija je katastrofa, dosadna, bezživa, loša gluma i zapleti..,nikakva !

Avatar Luciana Talić
Luciana Talić
09:47 09.12.2016.

S obzirom da traje 25 minuta i da ste stavili tursku sapunicu ispred prestala sam gledati.Za 25 minuta gušta ne želim čekati 90 .Žao mi je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije