Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova serija

Mjuzikl "Stella": Pjevačko plesni okršaj dviju nadarenih ljepotica

stella (1)
PR
10.08.2013.
u 08:00

– Lana je “zločesta cura” koja krivim odlukama, donesenim iz osobne nemoći, zakomplicira živote drugim likovima, ali najviše - samoj sebi. To je čini zanimljivijom - izuzetno je talentirana, sposobna i nimalo malen zalogaj konkurenciji.

Glazbeni, ali i životni put dviju nadarenih djevojaka, od kojih jedna želi uspjeti kako bi pridobila majčinu ljubav, dok druga uspjehom želi spasiti majčin život, od jeseni ćemo pratiti u programu Nove TV.

“Zločesta” cura Lana

Glazbeno dramska serija “Stella” još je jedan projekt autorice i kreativne producentice Jelene Veljače, u kojem su glavne uloge dodijeljene Sementi Rajhard koja glumi Jasminu te Vandi Winter koja igra Jasmininu najveću suparnicu Lanu.

– Lana je “zločesta cura” koja krivim odlukama, donesenim iz osobne nemoći, zakomplicira živote drugim likovima, ali ipak najviše - samoj sebi.To je čini zanimljivijom - izuzetno je talentirana, sposobna i doista nimalo malen zalogaj svojoj konkurenciji – opisuje svoj lik Vanda.

Glazbenica i glumica Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija kaže da je “Stella” potpuno novi žanr u našoj televizijskoj produkciji te se razlikuje od svega što je do sada radila.

– Za mene koja imam iskustvo nastupanja u glazbenom teatru, ovo je bio logičan korak nadogradnje u okviru novog medija – veli Vanda.

Bojana Gregorić u seriji joj glumi mamu pa je s njom imala i najviše zajedničkih scena.

– Bojana je fantastična glumica koja me, povrh toga, na setu osvojila svojom toplinom i smislom za humor – priznaje glumica.

Glumačka sloboda

Za ulogu su je, otkriva, pripremale prave profesionalke, pa ju je odradila bez problema.

– Pripreme su protekle u razgovorima s autoricom i kreativnom producenticom Jelenom Veljačom, koja je na čitačkim probama jasno odredila što želi od kojeg lika i scene, a opet je dala dovoljno povjerenja i prostora našim glumačkim instinktima i senzibilitetu. Tu moram spomenuti i Martinu Tomčić i Ivanu Husar Mlinac, koje su nam bile neprocjenjivo vodstvo kod vokalnih aranžmana i iz nas znalački izvlačile najbolje, čak i onda kada smo bili najumorniji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije