Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMOLOMNI

Mixed Up Mary pjevaju o neodrživoj ljubavi

Mixed Up Mary
Foto: Promo
1/2
28.09.2018.
u 09:54

Svi oni koji su hodali po tom tankom rubu gdje nastaju pjesme, a slabe proguta mrak, znaju o čemu pričam.  Taj kreativni zanos gotovo je na rubu ludila - kazala je Ana Lovrenčić

Svega nekoliko dana nakon što su najavili objavu debitantskog albuma „Umolomni“, skupina Mixed Up Mary kao najavni singl s prvijenca predstavlja istoimenu autorsku pjesmu!

- Ova pjesma govori o ljubavi koja je neodrživa. Jer jedno mora otići. Nekamo. Nekome“ otkriva Ana Lovrenčić, autorica teksta i glazbe, te nastavlja: „Svi oni koji su hodali po tom tankom rubu gdje nastaju pjesme, a slabe proguta mrak, znaju o čemu pričam.  Taj kreativni zanos gotovo je na rubu ludila. Ima pjesama i pjesama. Jedne pišeš zato što možeš, a druge zato što moraš. Moraš, „da preživiš“, da istisneš te silne emocije iz sebe.“

Upravo ova pjesma otvara i njihovo debitantsko izdanje, koje će biti objavljeno 5. listopada ove godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi ukupno 11 autorskih pjesama, među kojima su i ranije predstavljeni singlovi „Zauvijek“ i „Ljetna“. Produkciju izdanja potpisuje Konrad Lovrenčić, dok je mastering napravio Srđan Sekulović Skansi.

 

Slika koja krasi naslovnicu izdanja „Umolomni“ djelo je umjetnice Dragice Dade Modrić, dok je za vizualni dizajn albuma i predivne ilustracije koje krase knjižicu fizičkog izdanja zaslužna Irena Mihalinec.

Okosnicu skupinu Mixed Up Mary čine muzičari i supružnici Ana i Konrad Lovrenčić, koji su svoje životno putovanje te neizmjernu ljubav prema glazbi i umjetnosti, spojili i na muzičkom planu. Mixed Up Mary priču su vrlo brzo predstavili i prijateljima i kolegama, te su u najbližoj Konradovoj okolini – među članovima skupine Elemental, pronašli nekolicinu muzičara koji su povjerovali u tu priču i pristali biti dio nje; tako im se pridružuju klavijaturist Davor Zanoški i gitarist Erol Zejnilović, a nakon nekog vremena i bubnjar Silvio Bočić (Mangroove, Darko Rundek).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije