Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVALI U MIRU

Misteriozne smrti u krugu hrvatske zlatne mladeži

Počivali u miru
Foto: Promo
1/7
26.07.2017.
u 10:52

- U svojoj posljednjoj istrazi novinarka Lucija Car ući će u samo “srce tame”, u pokušaju da iza senzacionalističkih naslova otkrije istinu o tajnim silama koje su povlačeći poteze iz sjene okovale cijelo društvo - ističe autor serije Dario Vince.

Na terenima Golf & Country Cluba Zagreb počelo je snimanje treće, ujedno posljednje sezone uspješne dramske serije “Počivali u miru”.Uzbudljiva dramska trilogija o hrvatskoj tranziciji u konačnici bavit će se sumnjivim smrtima pripadnika hrvatske zlatne mladeži.

- U svojoj posljednjoj istrazi novinarka Lucija Car ući će u samo “srce tame”, u pokušaju da iza senzacionalističkih naslova otkrije istinu o tajnim silama koje su povlačeći poteze iz sjene okovale cijelo društvo - ističe autor serije Dario Vince.

Serija će se snimati tri mjeseca na raznim zagrebačkim lokacijama, a njezino prikazivanje u deset nastavaka na HRT-u planirano je početkom 2018. godine. U gotovo 150 glumačkih uloga pojavit će se brojna poznata imena poput Judite Franković, Dragana Despota, Miodraga Krivokapića, Danka Ljuštine, Slavka Štimca, Dejana Aćimovića, Nine Violić, Alme Price, Suzane Nikolić, Gorana Navojca, Ive Gregurevića, Dijane Vidušin, Jelene Miholjević, Inge Appelt.. Prema priči Darija Vincea scenarij su napisali Saša Podgorelec i Dario Vince, redatelj je Goran Rukavina.

Komentara 16

BR
Brandfackel2
13:12 26.07.2017.

S obzirom na koji način hrvatski "bogataši" većinom dolaze do svojih materijalnih dobara i kako se njihovi "bogati" sljednici ponašaju, umjesto izraza "zlatna mladež" ispravnije bi bilo koristiti izraz "lopovski nakot".

SC
schwertransport
13:11 26.07.2017.

heroin je problem a gram 500kn a gazdini sineki smrcu na lipate dok radnici rade za minimalac misterij rijesen

SJ
Sve je uzalud
12:37 26.07.2017.

..spokoj njima daruj gospodine.........nije zlato sve što sija..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije