Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samozatajna ljepotica

Misteriozna supruga domaćeg pjevača: Ne voli medije, obožava kuhanje i podrška je iz sjene

Foto: Instagram
1/6
29.11.2023.
u 07:45

Nova supruga zagrebačkog pjevača Ivana Penezića je samozatajna Tina koja izbjegava javnost, a njemu je najveća podrška.

Frontmen grupe Pravila igre Ivan Penezić (30)  vjenčao se u Osijeku za svoju dugogodišnju djevojku Tinu Hocenski i na društvenim mrežama mladenci su na Instagramu u kratkim videima podijelili dio atmosfere s vjenčanja. Par se vjenčao točno godinu dana otkako je Ivan svoju odabranicu zaprosio u Dubrovniku.Organizirali su zabavu na kojoj su mladenci umjesto prvog plesa uzvanicima otpjevali prvu pjesmu, a od svojih gostiju su tražili da poštuju blagdansku temu njihova svadbenog slavlja te da svakako neki božićni detalj mora biti dio njihova outfita. Kada je zaprosio svoju suprugu Ivan je otkrio kako je imao sasvim drugačiji plan o prosidbi.

- Moj inicijalni plan je bio da to napravim za Božić i da nekako glumim Djeda Mraza, božićne poklone i da nađe prsten pod borom, ali u zadnji čas, kad sam shvatio da za dva dana zajedno idemo u Dubrovnik, rekao sam OK. Sad je utorak, meni prsten treba za četvrtak, a nije bio gotov, zvao sam frenda koji je zlatar i rekao: stari, emergency zaručujem se u petak - ispričao je Ivan za In Magazin prije godinu dana i otkrio u kojem trenutku su stvari krenule u drugom smjeru. Plan se nije odvijao onako kako je on zamislio jer je njegova djevojka na Stradunu ušla u jednu trgovinu s make up proizvodima i isprobavala ih je na ruci. 

 

VEZANI ČLANCI:

-  Cijelu lijevu ruku si je ona namazala u ruževe. Super… Ja kažem, slušaj, daj obriši tu ruku, molim te. Pa ne, ne , neću ja to brisati, ja bih htjela vidjeti preko interneta koje ruževe želim naručiti, neću tu plaćati, skupi su tu na Stradunu. Od tad sam si mislio da više nema što poći po zlu, međutim… Došli smo gore i ja taman da ću izvaditi prsten, ona odjednom, daj da vidim kako sam ispala na slikama, ja onako abort mission, vraćaj prsten u zadnji džep. I mislim si kako da to sad izvedem, prije nego što treću glupost izvede, idem kleknuti - prisjetio se Ivan. Zaruke su na kraju prošle odlično, a godinu dana kasnije sretan par je stao pred oltar.

O njegovoj novopečenoj supruzi malo znamo, a svojedobno je neke detalje o njoj otkrio u IN Magazinu. - Hajdemo reći da sam manje od jednog desetljeća s gospodičnom Tinom. Nije dio estrade, što je meni i drago, jer uspijevamo taj neki dio držati privatnim. Činjenica jest da je glupo da tajim da sam s nekim uopće i činjenica jest da sam ja osoba koja treba ženu, ljubav i sve to i mislim da je vrijeme da joj dam njenih pet minuta slave', rekao je.

Inače, Tina ima 29 godina te radi kao voditeljica društvenih mreža za jedan poznati brend. Aktivna je i na YouTube kanalu gdje objavljuje zanimljive vlogove s različitih destinacija. Sličan sadržaj dijeli i na Instagramu gdje je prati nešto više od dvije tisuće ljudi. Najčešće dijeli fotografije s Ivanom, a ako je suditi po objavama, Tina jako voli i kuhati, zato što se nerijetko na njezinom profilu mogu pronaći fotografije hrane. 

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
08:49 29.11.2023.

Ivan Penezić??? pa daleko je misterioznije tko je ON, nego ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije