Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plijenila poglede

Miss Universe južni vjetar stvarao probleme

melita fabečić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
21.05.2013.
u 16:29

Lijepa Melita Fabečić prošetala se centrom Zagreba, no njenom besprijekornom izgledu nisu bili naklonjeni vremenski uvjeti

Miss Universe Melita Fabečić danas se prošetala Cvjetnim trgom, a jak južni vjetar koji danas puše u Zagrebu pričinjavao joj je probleme s frizurom.

Mnogi je uspoređuju sa slavnom manekenkom Adrianom Limom upravo zbog njene duge crne kose, okruglog lica i dugih nogu, pa je 18-godišnja misica plijenila poglede u centru Zagrebu. Uz to što govori engleski, talijanski i španjolski jezik, Melita u slobodno vrijeme voli izrađivati nakit, crtati, a od sportova su joj dragi jahanje, rolanje i aerobic.

Lijepa Melita na Cvjetnom trgu bila je u društvu vlasnika licence Miss Universe Vladimira Kraljevića i gradonačelnika Milana Bandića.

 

>>Miss Universe Hrvatske je Melita Fabečić!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije