Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađena pobjedom

Ne opterećuje se ljubavlju, a slobodno vrijeme provodi u teretani

miss
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/10
13.04.2014.
u 10:00

– I prije su mi prijatelji i znanci govorili kako bi bilo dobro da se prijavim na izbor za Miss, da barem pokušam. Ove sam godine rekla – a zašto ne – kaže Ivana, još uvijek prepuna dojmova. Dolazi iz velike obitelji, uz tri sestre ima i starijeg brata. Svi su došli u Opatiju podržati je.

Osjećaj je divan, hvala svima na podršci, bile su prve riječi 24-godišnje Ivane Mišure iz Zagreba, pobjednice spektakularnog izbora Miss Universe Hrvatske 2014. koji se u petak održao u novoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji. Bio je to zapravo dar Opatijcima i njihovim gostima u povodu obilježavanja 170 godina turizma, zbog čega je ulaz za sve posjetitelje bio slobodan.

Dolazi iz velike obitelji

Prelijepa Ivana studentica je ekonomije pa će joj nagrada koju je kao pobjednica osvojila itekako dobro doći. Naime, dobila je stipendiju vrijednu 20 tisuća eura na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

– I prije su mi prijatelji i znanci govorili kako bi bilo dobro da se prijavim na izbor za Miss, da barem pokušam. Ove sam godine rekla – a zašto ne – kaže Ivana, još uvijek prepuna dojmova. Dolazi iz velike obitelji, uz tri sestre ima i starijeg brata. Svi su došli u Opatiju podržati je. A potpora iz publike mladim je djevojkama svakako bila potrebna. Ivanu je, priznaje nam, pri prvom izlasku na pozornicu uhvatila velika trema. Pobjeda ju je, kaže, jako iznenadila baš kao i njene najbliže.

– Moji su oduševljeni i uzbuđeni. Zahvalna sam ostalim djevojkama. Iako smo jedna drugoj tijekom izbora bile konkurencija, pokazalo se da se mogu steći i prijateljstva – kaže. Ne iznenađuje, jer mnoge natjecateljice za Ivanu imaju samo riječi hvale, ističu kako je predivna osoba.

– Drago mi je da sam dobila priliku, ovo je moj prvi izbor za Miss. Svjesna sam da sam osvojila najprestižniju titulu, sretna sam i potrudit ću se Hrvatsku prikazati u najboljem svjetlu – govori misica.

Svira klavir, bavila se plesom


Zaokupljena je studijem, ne opterećuje se ljubavnim pitanjima, a slobodno vrijeme rado provodi u teretani i voli se zabaviti u društvu prijatelja. Obožava filmove, zbog čega redovito odlazi u kino, a ljubiteljica je i glazbe.

– Završila sam glazbenu školu – klavir, a bavila sam se i plesom – otkriva Ivana svoje talente. Voli prirodu, osobito more, zbog čega obožava ljeto i kupanje. Pobjeda na izboru za Miss Universe Hrvatske otvara priliku za mnoga putovanja, čemu se Ivana unaprijed osobito raduje.

Komentara 3

Avatar anticenzura
anticenzura
10:43 13.04.2014.

Ne znam cega je ova miss, meni je cak i ruzna. Sto put je lipsa ova mala na cetvrtoj slici prva, ima ljepotu, klasu i elegancu, za razliku od ove sasvim standard i obicne. Bah.

ĆA
ćaćaća
11:23 13.04.2014.

jel to znači da je noć prije najviše pokazala?

MA
matador007
14:55 13.04.2014.

Nije ružna,ali bogme nije za nikakvu miss.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije