Naslovnica Showbiz Zvijezde

Miss Universe: Buduća policajka Paola Novak najljepša Dalmatinka

Manje je više. Što manje šminke, a što više osmjeha, to je savjet koji mi je dala majka – rekla je Paula i osvojila krunu.
27. lipnja 2010. u 09:13 15 komentara 3166 prikaza
miss universe (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Paola Novak, 18-godišnja Splićanka, nova je miss Univerese Dalmacije. Tek završena srednjoškolka osvojila je stručni sud, na glamuroznom izboru na terasi hotela 'Le Meridien Lav' , ne samo izgledom, već i odličim odgovorom na pitanje koji je najbolji savjet o ljepoti kojega je dobila.

- Manje je više. Što manje šminke, a što više osmjeha, to je savjet koji mi je dala majka – rekla je Paula i osvojila krunu.

Završila je srednju ekonomsku školu u Splitu, ali želi biti – policajka. Upisat će, bude li sreće, forenziku.

- Policijski posao nije mi tipično ženski. Volim razbijati stereotipe, a i boriti se za ravnopravnost spolova – otkrila nam je Paola koja u slobodno vrijeme trči, rola, trenira te-kvon-do…

Kako se buduća inspektorica našla na izboru ljepote?

- Žene ne moraju biti samo lijepe ili samo pametne, one su puno složenije. Žena može pokazati da je lijepa, pametna, sportski tip… Mnogo ljudi iz moje okoline su me nagovarali da se prijavima, a to je bila i moja želja – kaže Paola koja ne krije da ima momka. Ponosan je na nju i podržava je u svim njezinim ambicijama.

Za lentu su se još izborile Ana Soldo i Katica Rakuljić, prva i druga pratitlja, te Kristina Galić, Miss fotogeničnosti. One će se, kao i Paola, boriti za krunu Miss Universe Hrvatske 2011.

HGSS
Na visini zadatka
Proveo sam jutro s pripadnicima HGSS-a, evo zašto ih još više cijenim

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar setra4
  setra4:

  ovo se zove rupa u zakonu

 • mitar:

  Laz najljepsa dalmatinka je blanka vlasic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stvrano je ruzna

 • Avatar commentator
  commentator:

  Ova je prava \"ljupojka\" (ljupka+djevojka) a ne ona gore na naslovnoj stranici koja paradira sa nekakvim \"oružjem.\" Al bih volio da me ova mladojka (mlada+djevojka) \"uhapsi,\" ili ispituje.