Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
publika u deliriju

Mišo Kovač koncertnim spektaklom 'zapalio' prepunu Arenu

Mišo Kovač
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/22
26.10.2019.
u 22:32

Tijekom koncerta na pozornici su mu se pridružili kći Ivana, Alen Nižetić, Slavonske lole i Nina Badrić.

Na radost mnogobrojnih obožavatelja legendarni Mate Mišo Kovač večeras je održao koncert u zagrebačkoj Areni. Šibenski glazbenik u Zagreb se vratio nakon pet godina i s publikom ponovno zapjevao svoje velike hitove poput “Ostala si uvijek ista”, “Svi pjevaju, ja ne čujem” i “Ako me ostaviš”.

Publika je bila u deliriju već od samog početka čime su jasno dali do znanja da im je Mišo itekako nedostajao. Tijekom koncerta na pozornici su mu se pridružili kći Ivana, Alen Nižetić, Slavonske lole i Nina Badrić.

Mišo Kovač
1/22

Mišo je nastupio s već uigranom ekipom pa posebnim priprema nije bilo.   – Nema priprema uoči koncerta. Bit će samo jedna proba dva dana prije. Imam orkestar koji sa mnom svira već petnaestak godina. To je moj koncert koji će publika pretvoriti u spektakl, barem je do sada bilo tako – kazao nam je Mišo uoči koncerta koji je sudeći prema atmosferi koja je vladala u Areni itekako opravdao očekivanja.

Ključne riječi

Komentara 29

SA
sargu123
07:33 27.10.2019.

Je li pjevao?

CH
che99
07:50 27.10.2019.

jadno i žalosno iskorištavanje nekada velikog pjevača u pohlepne i predizborne svrhe, on nije u stanju niti pričati a ne pjevati, pustite čovjeka na miru, ovo je degutantno!!!!

MA
Marcos
22:40 26.10.2019.

Preživio je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije