Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krši pravila obitelji

Mislila je da neće primijetiti: Meghan se vratila na Instagram i zatekla obožavatelje

Foto: Press Asociation/Pixsell
1/2
20.12.2018.
u 14:55

Obožavatelji su bili šokirani kad su vidjeli da je Meghanin profil s tri milijuna pratitelja verificiran i ponovno 'u akciji'

Vojvotkinja Meghan Markle nastavlja se na tankoj liniji se igrati s kraljevskim pravilima.

Ovaj put je ponovno aktivirala svoj Inastagram profil, isti onaj kojeg je ugasila nakon što se zaručila s princom Harryjem prošle godine. Čini se da je članici kraljevske obitelji dosadio život bez društvenih mreža. Obožavatelji su bili šokirani kad su vidjeli da je Meghanin profil s tri milijuna pratitelja verificiran i ponovno 'u akciji'. Na nekoliko minuta imali su priliku vidjeti stare fotografije vojvotkinje, prije nego je Meghan ponovno deaktivirala Instagram profil.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Meghan je prije redovito častila pratitelje s fotografijama te je skupila više od dvije tisuće objava. Pratilo ju je tri milijuna ljudi, piše Hello Magazine. Većina članova britanske kraljevske obitelji nema društvene mreže, no Princeza Eugenie, princ Andrew i Sarah Ferguson imaju profile te redovito objavljuju što rade i fotografije iz prošlosti.

Meghan na Instagramu ima fotografije svojih pasa, snimke iza kulisa sa seta 'Faca' te fotografiju s glumicom Priyankom Choprom.

Pogledajte video s Cirque du Soleilom gdje pričaju o današnjem nastupu u Areni Zagreb: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:19 20.12.2018.

ma nisu oni još niš niti vidjeli , kakva diana i fergi, ova će ih rasturiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije