Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doris pinčić:

'Mislila da sam na svemirskom brodu, no onda sam se opustila'

doris
Narodni radio
30.06.2013.
u 10:00

– Svi su udijelili savjet, podršku, komentar i zahvalna sam na tome – kaže Doris i otkriva planove za ljeto. Uz radio, igrat će predstavu s Robertom Kurbašom “Lutka”, ali i priuštiti si odmor i lješkarenje na plaži.

Zvijezda Larina izbora Doris Pinčić (26) jučer se vratila svojoj staroj ljubavi – radiju. Naime, omiljena TV zvijezda u eteru Narodnog radija prvi je put vodila emisiju Top 20 najbolje domaće glazbe.

– Mislila sam da to nikada neću savladati. Kada sam došla na obuku u studio na Narodnom, činio mi se kao svemirski brod – priznala nam je Doris. No brzo je svladala osnove jer je u mladosti već radila na radiju. Kada je jučer došao red da prvu emisiju i odradi, kaže, tremu nije imala.

– Zapravo sam jedva čekala početi raditi. Naravno da ima greškica i nesavršenosti, ali to su stvari koje ćemo s vremenom i uz suradnju slušatelja peglati – priznaje Doris.

Iako se zbog novog angažmana trudi biti neutralna, Doris nam je ipak otkrila svog omiljenog domaćeg izvođača: – Najdraži mi je Gibonni!

Priznaje da joj je ekipa s Narodnog pružila svu pomoć, uz nju su sad nove kolegice Antonija Blaće, Ivana Plechinger i Nives Čanović.

– Svi su udijelili savjet, podršku, komentar i zahvalna sam na tome – kaže Doris i otkriva planove za ljeto. Uz radio, igrat će predstavu s Robertom Kurbašom “Lutka”, ali i priuštiti si odmor i lješkarenje na plaži. Nedavno se glumica upustila u veliku avanturu, ronila je s Kikijem Curavićem. – Ja volim sve ekstremno i pomaknuto kad je u pitanju odmor i proučavanje planeta, tako da je ronjenje s Kikijem čisti gušt – kaže Doris i obećava da se nastavlja baviti tim sportom.

A za tri dana pred njom je veliki rastanak, zadnji put, u srijedu, emitirat će se Larin izbor.

– Nadam se da će u srijedu svi Larini vjerni pratitelji biti uz nas. Nakon skoro tri godine rastanak će sigurno donijeti i suza, ali uostalom ne bi to bio Larin izbor da ne završimo sa suzama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije