Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postaje mama

Mirta Šurjak trudna, djetetov je otac Giovanni Rosso

mirta surjak
Foto: pixsell
1/3
20.10.2011.
u 12:04

Voditeljica je trudna već pet i pol mjeseci. Otac njene kćeri bivši je nogometaš Giovanni Rosso s kojim je u vezi navodno već dulje od dvije godine, piše Gloria

Trudnoća je razlog zašto uvijek dobro raspoloženu Mirtu posljednjih mjeseci ne viđamo na televiziji,  piše časopis Gloria.
Mirta je rekla da ima određenih zdravstvenih problema zbog kojih je do daljnjega na bolovanju, a sada se doznalo da čeka bebu. A potkraj siječnja sljedeće godine trebala bi roditi djevojčicu.

Priče o trudnoći Mirte Šurjak proširile su se po Splitu posljednjih dana,nakon što je viđena u šetnji s mamom i prijateljicama na splitskoj rivi. Iako je možda željela, haljina koju je nosila nije ipak mogla sakriti trudnički trbuščić.

Gloria piše da osobe bliske Mirti kažu da je otac bebe tridesetdevetogodišnji  Giovanni Rosso, bivši nogometaš Hajduka i nekoliko izraelskih klubova, koji je nakon aktivnog bavljenja nogometom postao nogometni menadžer i ostao živjeti u Haifi. U vezi su, navodno, nešto više od dvije godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije