Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mirta Šurjak jučer rodila kćer i dala joj ime Domina Kjara

Prema riječima ponosne bake Nade Šurjak, mala mrvica, koja se požurila desetak dana, ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu, piše Gloria.
23. siječnja 2012. u 12:03 10 komentara 563 prikaza
mirta surjak
Foto: pixsell

Poznata sportska novinarka i diplomirana pravnica Mirta Šurjak rodila je kćer u nedjelju 22. siječnja u splitskom rodilištu, piše Gloria.

– Danas je na svijet došla malena Domina Kjara. Hvala svima na dobrim mislima i željama – piše u SMS poruci koju je sretna majka jučer odaslala svojim prijateljima. Malena je djevojčica teška tri kilograma te dugačka 46 centimetara.

Prema riječima ponosne bake Nade Šurjak, doajenke splitskog HTV-a, mala mrvica, koja se požurila desetak dana, ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu. Naime, otkako je Gloria prva objavila vijest o Mirtinoj trudnoći, više nije tajna da su splitska novinarka i bivši nogometaš, a danas menadžer s izraelskom adresom koji iz prvog braka već ima šestogodišnjeg sina, u ljubavnoj vezi nešto više od dvije godine.

Novopečeni roditelji i tijekom proteklih mjeseci bili su u stalnom kontaktu, a neupitno je da će ih njihova djevojčica još više povezati.

Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • Tex_Willer:

    kako je to đovani odradio, da mala nije ni znala šta ju je snašlo... ženu i djecu je ostavio u izraelu, a ovdje je riješio novinarku u usponu... hattrick

  • drznedaj:

    Domina Kjara, a jadna curica kad malo odraste pa pa pocnu zadirkivanja zbog imena

  • trigger:

    ima gustu crnu kosicu i sliči tati Giovanniju Rossu, piše Gloria. ----------------------------------------------------------- valjda nema i noge na tatu ..