Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Miroslav Škoro dolazi na koncert 'Domu mom'

Miroslav Škoro dolazi na koncert 'Domu mom'
Foto: Laudato TV
1/2
21.12.2023.
u 09:56

Odbrojava se još samo dvadesetak dana do prvog velikog i povijesnog koncerta 'Domu mom'. Organizatori dovršavaju program i produkcijske detalje, a priliku sudjelovati u ovako značajnom projektu ne propušta ni glazbenik Miroslav Škoro koji se u završnici priprema pridružio brojnoj ekipi koja će 13. siječnja pjevati hrvatskoj domovini u Areni Zagreb.

Autor i izvođač brojnih domoljubnih pjesama ne krije oduševljenje i razloge zbog kojih se odlučio priključiti ovom koncertu.

Mislim da su sve pjesme koje će biti izvedene ovdje, a neke od njih i nakon dugo vremena, važne i da ih publika čuje u jednoj velikoj dvorani. To je dobro, a malo je onih koji se usuđuju to organizirati. Televizija Laudato se usudila i ja im od srca čestitam i zahvaljujem na tome, kao i našoj dragoj publici.

Koncert 'Domu mom' okupio je 25 izvođača hrvatske glazbene scene, sprema se plesno-scenski nastup, a orkestrom sastavljenim od ponajboljih instrumentalista u zemlji ravna Ante Gelo. Koncert se održava na 32. obljetnicu međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske od strane Svete Stolice.

Foto: Laudato TV

Ima datuma koji ostaju čovjeku u sjećanju. Naravno da je priznanje Hrvatske jedno od njih. To su trenuci u kojima čovjek osjeća da mu pada veliki kamen sa srca i da mu cvjeta tisuću cvjetova i uopće ne hoda po zemlji. Mislim da je jako dobro odabran datum. Dom je jedna prekrasna riječ koju koristim u svojim pjesmama i vjerujem da je organizacija u pravu kada ističe da i publiku treba pomalo odgajati i stvarati tu jednu scenu. Lijepo je da će to postati tradicija.

Zapjevati u zajedništvu neke od najljepših pjesama posvećenih Hrvatskoj imat će oni koji su nabavili ulaznice za 13.1.2024. kada se održava prvi veliki koncert 'Domu mom' u Areni Zagreb.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije