Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar početak 2017.

Mirna Zidarić sa suprugom otputovala na 'kraj svijeta'

mirna zidarić
Foto: PR FOTO
1/3
17.01.2017.
u 09:08

HRT-ova voditeljica sa suprugom je obišla Argentinu, Čile i regiju Patagoniju i 47. rođendan je proslavila u glavnom gradu Urugvaja

Kada sam prije 25 godina pomislila da bih s ovim čovjekom mogla i na kraj svijeta, nisam ni sanjala da će on to doslovno shvatiti i odvesti me - napisala je Mirna Zidarić, sportska novinarka HTV-a.

Objavila je, naime, na Instagram profili fotografiju na kojoj su ona i suprug Zoran u argentinskom gradiću Ushuaia, a u glavnom gradu Urugvaja, Montevideu, proslavila je 47. rođendan.

Mirna je početak 2017. odlučila provesti na putovanju Južnom Amerikom pa je sa suprugom obišla Argentinu, Čile i regiju Patagoniju. Kako se nalaze na drugom kraju svijeta, Mirna i Zoran uživaju u ljetu i ugodnim temperaturama.

>>Voditeljica Mirna Zidarić svaki dan počinje treningom joge od 45 minuta

>>Mirna Zidarić podržala svog supruga Zorana u važnoj večeri

 

 

 

💛

A photo posted by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije