Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja hrana

Glumica otvoreno o temi dojenja: Tlak mi dignu dr. Googlovi i slični

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
13.07.2017.
u 19:15

Mirna Medaković na svom blogu napisala je post o temi dojenja kroz svoj primjer i priznala da je puno puta htjela odustati ali zna da je majčino mlijeko najbolja hrana za njene blizanke.

Glumica Mirna Medaković na svom blogu se osvrnula na temu dojenje. Mama blizanki Zore i Kaje podijelila je svoje iskustvo o dojenju.

Piše kako svoje curice doji već tri mjeseca i kako je nebrojeno puta htjela odustati, ali zna da je majčino mlijeko najbolja hrana koju može priuštiti  svojoj djeci.

- Mlijeko mi je došlo vrlo brzo nakon carskog, ali su cure bile sitne i nisu imale snage vući. Onda sam se izdajala. Sestre u bolnici su ih hranile mojim mlijekom na špricu. Kad sam došla doma, od straha da ne izgube ni grama na tako maloj težini, prvo bih ih stavljala na cicu, onda se opet izdajala i onda ih još hranila na bočicu - ispričala je Mirna. Ubrzo je doznala da postoje i Centri za potporu dojenju i zahvaljujući sestri Marijani naučila je kako kćerima mlijeko dati na prst i sondu. Bila je uporna i nakon mjesec dana muka počela ih je normalno dojiti. 

- Zašto ovo pišem? Zato što mi tlak dignu svi oni koji “znaju”, svi oni dr. Googlovi i slično. Ukoliko žena želi dojiti i ima dovoljno mlijeka, nema nikakve zapreke da doji i nema nikakve potrebe da ju u tome obeshrabrujete svojim komentarima. - poručila je Mirna.

 

 

 

#markovtrg #izmjenapočasnestraže subotom u podne 🇭🇷 #zagreb @bugaboostrollers @andrewsbabyco #babySteps moje male 🐸🐸

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

 

 

 

 

Komentara 6

BL
bljak007
21:32 13.07.2017.

Svaka čast! Bravo!

Avatar Papatest
Papatest
19:59 13.07.2017.

Doji doma i to zadrži za sebe,nikoga tvoj prsni iscjedak ne zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije