Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditelji

Mirna Berend i Oliver Mlakar opet vode zajedno!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
10.05.2017.
u 20:12

Mirna je svim srcem prihvatila voditeljsku ulogu večeras u Lisinskom i s bivšim kolegom će voditi koncert "55 godina Crvenih koralja"

Voditeljica Mirna Berend 16 godina nije u medijima. Godine 2000. dobila je otkaz na HTV-u.

No svim je srcem prihvatila voditeljsku ulogu večeras u Lisinskom gdje će s bivšim kolegom Oliverom Mlakarom voditi koncert “55 godina Crvenih koralja”.

“Veselim vam se, Olivere, kao prvog dana kad smo radili Obiteljski zabavnik. Beskrajno sam sretna što ste bili moj mentor i što ste sada netko koga mogu zvati kolegom i što ćemo još jednom izaći pred publiku kao voditeljski par i možda im održati jednu malu lekciju o tom poslu....hvala Svemire....zahvalna sam što sam svoj profesionalni put dijelila s ovakvim divnim ljudima....i još zahvalnija što ga ne dijelim s ovima sada...veselim vam se draga publiko, nisam dugo stala pred vas....nosim vam Ljubav kao i uvijek...dobrodošli.. - napisala je Mirna na Facebooku uz njihovu fotografiju iz 1993. godine.

 

 

 

 

 

Komentara 1

RO
Rosali
21:59 10.05.2017.

Bas mi je drago radi vaseg povratka na rad koji volite, a radili ste ga profesionalno i sa srcem.Neka vam je sa srecom obadvoma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije