Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mirjana Hrga i Dean Šarić vjenčali se u Boki Kotorskoj

20.12.2008.
u 16:38

Novinarka Mirjana Hrga i njen odabranik oftalmolog Dean Šarić su se vjenčali. Ceremonija se, neslužbeno doznajemo, održala u Boki kotorskoj na otočiću Gospa od Škrpjela, a svadbeno slavlje organizirano je u Dubrovniku.

U Dubrovniku su mladenci Mirjana i Dean okupili svoje goste te ih poveli na putovanje u Crnu Goru. Iako je sretni par vrijeme i mjesto vjenčanja držao u strogoj tajnosti događaj nije moglo proći bez znanja Mirjaninih kolega. Još se u petak doznalo kako će Mirjana i Dean svoj najsretniji dan proslaviti u Dubrovniku, gdje su za samo tridesetak uzvanika, najužu obitelj i bliske prijatelje rezervirane sobe i apartman za mladence u luksuznom hotelu Hilton Imperijal.


24sata

Doznalo se i kako je za svečanu svadbenu večeru zakupljen najpoznatiji dubrovački restoran “Nautika” na Pilama, mjesto s najljepšim i najromantičnijim pogledom na Mediteranu, no vrijeme i mjesto vjenčanja ostalo je i danas ujutro u najužem krugu uzvanika. Dio ih je iz Zagreba tek danas poslijepodne doputovao avionom na Čilipe gdje ih je čekao poseban transfer prema Crnoj Gori. Među uzvanicima bili su i direktor Dinama Zoran Mamić sa suprugom, bračni par Dijana Roko i Robert Zuber, te bračni par Pero i Nevia Lozica koja je trebala biti Mirjanina kuma.

Teško se može zamisliti romantičnije mjesto za vjenčanje od crkvice Gospe od Škarpjela na umjetnom otočiću ispred Perasta koji su usred prekrasnog Bokokotorskog zaljeva nasipanjem kamenja podignuli peraški ribari i pomorci.

Iako je 37-godišnja Hrga, koja je nedavno napustila ekrane Nove TV, najavila kako se udaje u veljači te da je zabavljena pripremama za najsretniji dan, ipak je izabrala vrijeme Adventa. O njenoj udaji se počelo šuškati kao ‘gotovoj stvari’ čim se iz svog stana u zagrebačkoj Dubravi preselila na Bijenik kod oftalmologa Deana Šarića (44), nakon samo nekoliko mjeseci veze koju su mediji gotovo dnevno pratili. Tolika medijska buka koja ih prati od početka veze nije navodno po volji Mirjaninu odabraniku pa se par čini se upravo stoga odlučio na ‘bijeg’ u nedaleku Kotorsku biskupiju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije