Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikone stila

Mirela Srna: Dariju ne biram odjeću jer ima stila

Buro 24/7 (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
05.09.2012.
u 08:00

Supruge nogometaša pokrenule su hrvatsku verziju popularnog portala, Büro 24/7

Jesensku sezonu društvenih događanja u Zagrebu otvorila je zabava kojom je predstavljen modni portal u Hrvatskoj. Domaćice tog događaja bile su urednice portala Iva Balaban i Mirela Forić Srna, a pridružila im se i Miroslava Duma, šefica ruskog portala Büro 24/7.

Čekao se porođaj

– U Rusiji sam upoznala Miroslavu i kliknule smo na prvu. Njezin me projekt oduševio i smatrala sam da takvo što treba i hrvatskom tržištu i dogodila se suradnja – otkriva Mirela, supruga Darija Srne. Iako je ta internetska stranica između ostalog najviše posvećena modi, taj segment diplomiranoj ekonomistici i mami dvogodišnje Kasje nije najvažniji u životu, ali otkrila nam je pomaže li suprugu u odabiru idealne odjevne kombinacije.

– Nekad biram Dariju odjeću, ali vrlo sam zadovoljna njegovim stilom pa se ne miješam previše. Nadam se da je i on zadovoljan mojim stilom.

Izlazak na sladoled

U poslovni projekt Mirela je uključila i prijateljicu Ivu Balaban, suprugu nogometaša Boška Balabana.

– Kad sam u veljači rodila Tessu, počela je cijela priča. Mirela je bila strpljiva, dočekala me da dođem doma s bebom, i rekla: “Ok ljubavi, sad si rodila, bacimo se sad na posao”, i iz toga je nastala naša šala kako se Büro u Hrvatskoj rodio kad i moje treće dijete – veli Iva. Ponosna mama kaže da je slično uzbuđenje u ponedjeljak dijelila i njezina kći Tasha, jer joj je to bio prvi dan u petom razredu.

– Tasha je još djevojčica i ne bira sama što će odjenuti, to prepušta meni, vjeruju još mom ukusu. No, zato klinci njezine prijateljice Anice Kovač već izgrađuju svoj modni stil.

– Leticia, kojoj je devet godina, već sama odlučuje što će nositi, a sve više i Marko kojem su četiri godine sam bira koje hlače će nositi. Neka sami kreiraju svoj stil – kaže Anica. Vanja Mamić, bivša supruga Zorana Mamića, kaže da je sretna mama jer je njena kći skromna kad je riječ o garderobi.

– Nina tek sad kreira stil i ponekad kopa i po mojim ormarima, ali zapravo je jako skromna i najviše voli biti u trenirci i ne troši puno na odjeću. Iako joj je 18 godina, najbolje je dijete na svijetu, a što se tiče izlazaka, ode samo u šetnju i na sladoled – otkrila je Vanja.

Komentara 8

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:49 05.09.2012.

Vanja Mamić mi je prezgodna.... njena mi je zrelost puno ljepša i oku ugodnija od ovih samozvanih zvjezdica (Jelena Perčin & Co).

LP
Lebron Petrovic
12:51 05.09.2012.

Ma ja, Dok oni ganjaju loptu, one ganjaju krpice !

DO
doktorica
11:28 05.09.2012.

lako je to kad im plaćaju g....i muževi i dečki....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije