Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autralska ljepotica

Miranda Kerr otkrila razlog ljubavnih neuspjeha

Miranda Kerr out in New York CityAustralian model Miranda Kerr is walking on the street in The Upper East Side, New York, NY on March 26, 2014.Charles Guerin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSEL
1/5
09.01.2015.
u 13:47

Za novo izdanje prestižnog časopisa Harper’s Bazaar jedna od najplaćenijih manekenki priznala je da je u vezama s muškarcima dugo vremena griješila upravo ona.

Australska ljepotica Miranda Kerr i godinu dana nakon rastave od Orlanda Blooma uživa u samoći.

Za novo izdanje prestižnog časopisa Harper’s Bazaar, čiju naslovnicu i sama krasi, izjavila je kako se nakon rastave ne opterećuje vezama.

-'Odem na spoj tu i tamo, no trenutno mi je prioritet sin. Jednostavno ne tražim vezu- izjavila je lijepa Miranda, majka trogodišnjeg dječaka Flynna. 

Poučena vlastitim iskustvom lijepa manekenka udijelila je i nekoliko ljubavnih savjeta.

–'Muškarci ne vole kada ih se ne poštuje, a žene vole kada se osjećaju voljeno. Ako se žena osjeća voljeno, poštovat će muškarca, a ako se muškarac osjeća poštovano, voljet će ženu- objasnila je Miranda i priznala kao je dugo vremena griješila u vezama sa svojim partnerima.

– Radila sam sve pogrešno. Stalno sam radila i davala sve što imam svom partneru. No, veza bolje funkcionira ako se ne osjećate kao da ste dužni dati sve svakome. - iskreno je zaključila manekenka.

Nakon razvoda od Blooma manekenku su povezivali s različitim muškarcima, a najviše pozornosti izazvala su šuškanja da je vezi s australskim milijarderom Jamesom Packerom. Krajem kolovoza prošle godine pripisivali su joj i bivšeg dečka Elizabeth Hurley, Stevea Binga.

>>Orlando Bloom i Miranda Kerr provest će blagdane zajedno

>>Australski milijarder potrošio 100 tisuća dolara na poklon za seksi anđelicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije