Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽIVOTNE PRIČE BY DEA REDŽIĆ'

Ministar Habijan pokazao svoje tetovaže i otkrio što znače: 'Kao mali sam to obožavao'

Foto: Antonio Tatar
1/14
17.03.2024.
u 20:33

Ministar je govorio o svojem djetinjstvu, mladosti, poslu, stranci, ali i privatnom životu i zanimacijama. Habijan se tako osvrnuo na sport kojeg jako voli, a pokazao nam je i protumačio i svoje tetovaže. Habijan ih ima nekoliko, a evo što mu koja znači.

Ministar Damir Habijan (43) gostovao je u našoj emisiji "Životne priče“ te novinarki Dei Redžić otkrio različite potankosti iz svog života. Ministar je govorio o svojem djetinjstvu, mladosti, poslu, stranci, ali i privatnom životu i zanimacijama. Habijan se tako osvrnuo na sport kojeg jako voli, a pokazao nam je i protumačio i svoje tetovaže. Habijan ih ima nekoliko, a evo što mu koja znači. 

- Ovo je Faun, rimski bog šuma, livada, pastira... Mislim ovaj je Faun iz razloga ovdje jer volim prirodu, volim biti vani, volim biti u planinama, iz tog razloga je on ovdje - započeo je, pa potom pokazao tetovažu Jupitera.

- On je rimski vrhovni bog, hram... Zapravo kad vidite Fauna, Jupitera, hram, kada vidite iza Koloseum, priča je zapravo vezana uz Rimsko Carstvo. Kao mali, obožavao sam Rimsko Carstvo, rimsku povijest, sve vezano uz Rim - rekao je te pokazao i tetovažu rimskog vojnika.  Ministar je otkrio da u planu ima još jednu tetovažu na ruci koja će također biti vezana uz Rimsko Carstvo. 

- Još moram smisliti što. Imam već nešto u glavi, ali to nakon 17. travnja - otkrio je.

Inače, Ministar se osvrnuo i na prozivke o računu tenisica za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura. Habijan je istaknuo da mu nije problem otkriti koliko je platio tenisice, ali da se nema potrebu pravdati, jer je u 15 godina u odvjetništvu zaradio dovoljno da si može priuštiti takve tenisice. S druge strane, kaže, ne troši na neke druge stvari, na koje drugi troše.

- Nisu koštale toliko. Kupio sam ih na sniženju i koštale su četiri puta manje. 400 eura sam ih platio, ali ako si ne mogu kupiti tenisice za 400 eura, ako je to moja želja… - komentirao je te dodao kako niti ne izlazi puno, ali da voli priuštiti ono što mu se sviđa i u tome ne vidi ništa sporno.

> POGLEDAJTE CIJELU EMISIJU ŽIVOTNE PRIČE BY DEA REDŽIĆ: DAMIR HABIJAN DAO NAJOTVORENIJI INTERVJU IKAD

 

 

Komentara 4

DO
doktorica
21:06 17.03.2024.

još jedan leteći ministar

ZZ
Zo-ZG
21:16 17.03.2024.

Njegov privatni život me ne zanima, to je tema za balkanske besposličare. Više me brine je li u stanju voditi resor za koji je zadužen, nekako sumnjam.

PE
pežo
21:13 17.03.2024.

Nalazi se još u ormaru ?Čeka da prođu izbori da ga se desničari promjene obiteljske vrijednosti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije