Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Jole joj je bio prva liga, ali Minea kao MC Hammer! To morate vidjeti

tvoje lice zvuči poznato
Foto: NovaTV
1/16
14.10.2014.
u 12:49

Uzbudljive transformacije očekuju nas u sljedećem izdanju popularnog plesno-pjevačkog spektakla ''Tvoje lice zvuči poznato'', u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Tvoje lice u sljedećoj epizodi sve gledanijeg showa zvuči kao Jim Morrison, MC Hammer, Kasandra, Bebek, Colonia, Gobac, Psy i Florence & The Machine.

Nakon što smo već bili svjedocima uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovaj put na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuju nas brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

Možda najveću fizičku preobrazbu napravit će Minea koja će, između ostalog, morati promijeniti i boju kože, a ovaj put vidjet ćemo je kao MC Hammera. Bit će zanimljivo vidjeti kako će otplesati i otpjevati Hammerov hit "Can't touch this".

Foto: NovaTV

– Ovo mi je jedan od najvećih izazova u životu. Jedva čekam sebe vidjeti kao njega. Nije mi prirodan rap i ta vrsta glazbe. Tri stranice teksta – ako to savladam, onda mogu do kraja sve – izjavila je Minea prije nego što je došla u ruke šminkera, kostimografa, koreografa...

Ronald će se transformirati u Indiru iz Colonije, a o svom zadatku je izjavio:

Oduševljeno sam prihvatio biti Indira jer je pratim od svoje mladosti. Indira ima tu jednu mušku energiju u ženskom tijelu. Treba ući u srž Indire i nadam se da ću u tome uspjeti jer je ona specifična pjevačica i sjajan zabavljač.

Giulianu se ispunila želja da ovaj put oponaša nekoga iz našeg govornog područja, a dobio je zadatak imitirati Željka Bebeka. S obzirom na to da se Giuliano u međuvremenu prehladio, na probama je još bolje izvukao Bebekovu boju glasa, a vidjet ćemo koliko je zaista uspješno skinuo pjesmu ''Da je sreće bilo''.

Jasnu ćemo prepoznati iza lika i djela Davora Gopca iz Psihomodo popa, a otpjevat će pjesmu "Donna". Super je da sada imam totalno drugačiji zadatak, neću više biti u štiklama. Bit će sigurno fizički malo ugodnije, manje utegnuto – izjavila je Jasna, no i dodala da poznaje Gopca i da je on jedna vrlo ekspresivna osoba i da joj je ovo težak zadatak jer nije lako biti Gobac.

Baby Dooks nakon Cockera i Marine Perazić postaje Psy te će otplesati popularni "Gangnam Style".

Probudio sam se i znao sam korejski napamet. Ovo je malo više fitness nastup. Pokreti mi idu O. K., a vidjet ćemo kako će to izgledati – izjavio je Baby Dooks o pripremama za svoj sljedeći nastup. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dooks oponašati popularni ples, hoće li se doslovce držati riječi koreanske pjesme, a vidjet ćemo i kako će naš Psy podučiti i članove žirija i voditelje ovom specifičnom plesu.

Foto: NovaTV

Pobjednik prošle emisije Mario opet se vraća u muški lik te će se ovaj put morati potruditi biti što sličniji Jimu Morrisonu i predstaviti se s izvedbom pjesme "Touch me". Jako interesantan lik, nadam se samo da neću zaspati u kadi, ako baš i budem, nadam se da će to biti u Parizu – izjavio je Mario. Vidjet ćemo Maria u jednom statičnom nastupu, te u ulozi, kako on kaže, malo pospanog Jima Morrisona.

Andrea će imitirati Kasandru te izvesti dance hit "Sladoled". Kasandra je kombinacija Dinamova navijača s perikom Jessice Rabbit, ona je zapravo Rene Bitorajac s perikom Jessice Rabbit – izjavila je Andrea.

Vanda će ove nedjelje imati priliku utjeloviti svoju omiljenu pjevačicu, naime, njezin fotorulet u prošloj emisiji stao je na Florence & The Machine, indie rock band iz VB. Hoće li Vandi biti prednost ili otežana okolnost što će utjeloviti omiljenu pjevačicu, tek ćemo vidjeti. – Ovo je nešto baš po mom osobnom guštu, a hoće li se to i drugima svidjeti, to je možda sad i manje bitno. Važno mi je da uživam, a ne toliko status na ljestvici s rezultatima – izjavila je Vanda.

Uzbudljive transformacije očekuju nas u sljedećem izdanju popularnog plesno-pjevačkog spektakla ''Tvoje lice zvuči poznato'', u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

>>Prepoznajete li našeg pjevača zamaskiranog u Amy Winehouse?

>>'Sakrio je muškost' i izgubio dlake pa odnio pobjedu

Komentara 1

DI
duncan_idaho
15:07 14.10.2014.

nov@ debilana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije