Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parovi

Milijana fizički nasrnula na Milojka - je li ovo kraj ljubavi?

Foto: Screenshoot
1/4
17.05.2019.
u 14:21

Sudionici showa 'Parovi', Milijana i Milojko, u posljednje se vrijeme sve češće svađaju, a najčešći razlog njihove svađe je još jedan sudionik showa.

Je li došao kraj ljubavi jednog od najzapaženijih reality parova, Milojka Božića i Milijane Bogdanović?

Poznati sudionici showa "Parovi" nisu više toliko sigurni u svoju ljubav, za razliku od početnog ushita, kada su oboje tvrdili da je to prava ljubav, unatoč negodovanju i sumnjičavim pogledima mnogih. U jučerašnjoj emisiji uobičajeno vrijeđanje preraslo je u fizički obračun. Naime Milijana se, za vrijeme programa uživo, odlučila ustati i krenula u izolaciju, na što je voditeljica reagirala i rekla joj da ne smije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pau pau

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Milijana se vratila nakon što je Milojko ustao te se zaletjela na njega i udarila ga. Fizičko nasilje nije dozvoljeno i strogo se kažnjava, a hoće li 21-godišnjakinja biti kažnjena, još uvijek nije poznato.

Milojko i njegova djevojka često se svađaju zbog Milijaninog odnosa s 35-godišnjim Aleksandrom Požgajem, s kojim je Milijana često izmjenjivala nježnosti.

Ključne riječi

Komentara 1

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
01:47 18.05.2019.

Pa dosta vise tog terora! Koga vise boli ona stvar za te likove, Milijanu i Milojka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije