Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brine za prijatelja

Miley rekla Seleni: Daj Justinu još jednu priliku!

Bieber Gomez
Foto: DPA/Pixsell
1/2
18.01.2014.
u 19:31

"Miley je dugo razgovarala sa Selenom na koncertu Britney Spears u Las Vegasu prošlog mjeseca. Rekla joj je da bi Justinu trebala dati još jednu šansu"

Miley Cyrus je navodno rekla Seleni Gomez da Justinu Bieberu da još jednu priliku, piše Music-News.

Bivša Disneyjeva zvijezda je dobra prijateljica sa Justinom te se morala braniti od tračeva da su vezi nakon što su zajedno viđeni vani prošle godine. Čini se da je toliko dobra sa kanadskim pjevačem da mu pomaže kako bi uredio svoj ljubavni život.

Dugo su razgovarale

Justin i Selena navodno ponovno hodaju nakon što su godinu dana bili razdvojeni, a tome je navodno "kumovala" baš Miley. - Miley je dugo razgovarala sa Selenom na koncertu Britney Spears u Las Vegasu prošlog mjeseca. Rekla joj je da bi Justinu trebala dati još jednu šansu - osoba upoznata sa situacijom je kazala britanskom magazinu Heat.

O obnovi veze Justina i Selene počelo se govoriti u javnosti nakon što je pjevač na Instagramu stavio njihovu zajedničku fotografiju.

>>Selena Gomez i Justin Bieber u nježnom zagrljaju!

>>Miley Cyrus ljubi prijatelja bivšeg zaručnika

Komentara 1

ST
stomugromova
10:20 19.01.2014.

To su sve devijantne osobnosti,koje je glazbeno filmska industrija preparirala za manipulacije i upropastila.Djeca koja se drogiraju i sa 15 godina ih već vode na odvikavanje itd.Uporaba i eksperimentiranje sa različitim vrstama opijata i svim vrstama izopačenog seksa.Onda nije čudo da Miley,na slici,čini sve što je devijantno,ne bi li privukla pažnju,kako su je savjetovali menađeri iz te industrije.a u pozadini je ogroman utjecaj na tinejdžere pa čak i puno mlađe.Djecu se odgaja da je IN i normalno, biti razvratan i ponašati se izopačeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije