Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI SPOT

Miley Cyrus otkrila što bi najviše htjela izbrisati iz karijere

miley cyrus
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 18:23

- Trebala sam tada razmišljati koliko dugo će me to pratiti. Tada me baš nije puno bilo briga za svijet oko mene, a sad bih vas najrađe zagrlila kazala je Miley

Četiri godine nakon što je pokorila liste s pjesmom "Wrecking Ball" Miley Cyrus je shvatila kako spot u kojem se gola ljulja na kugli za razbijanje nije bio baš najpametniji potez.

Gostujući u popularnom radijskom showu Zacha Sanga, Miley je rekla kako bi tu pjesmu najrađe "ubila", jer što god napravila, uvijek će biti "gola djevojka koja se ljulja na kugli za udaranje".

- Trebala sam tada razmišljati koliko dugo će me to pratiti. Tada me baš nije puno bilo briga za svijet oko mene, a sad bih vas najrađe zagrlila kazala je Miley i dodala kako joj nije žao što je već jednom prekinula sa sadašnjim zaručnikom Liamom Hemsworthom.

- Sve se događa s razlogom - rekla je Miley.

 

Komentara 5

NP
npravednost
18:52 17.05.2017.

Tu ka

DU
Deleted user
20:39 17.05.2017.

Nek izbrise sama sebe sa ove planete.

SI
Sidro123
04:41 18.05.2017.

To ti je kada kugla ima više pameti nego glava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije