Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO OD MAJKE ROĐENA

Miley Cyrus ponovno šokira golim fotografijama

miley cyrus
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/7
22.09.2017.
u 22:14

Nikog nije iznenadila vijest da će se upravo ona naći na naslovnici nove knjige "Izgubljeno+nađeno" poznatog modnog fotografa Davida LaChapellea. Na fotografiji je Miley potpuno gola, snimljena u zatvorskoj ćeliji.

Od pjevačice i glumice Miley Cyrus (24) navikli smo na brojne kontroverze, stoga nikog nije iznenadila vijest da će se upravo ona naći na naslovnici nove knjige "Izgubljeno+nađeno" poznatog modnog fotografa Davida LaChapellea. Na fotografiji je Miley potpuno gola, snimljena u zatvorskoj ćeliji.

 

Na drugoj naslovnici Miley je prikazana kao leptirica, naravno, ponovno gola. Inače, u LaChappelleovoj knjizi naći će se fotografije koje je snimao u karijeri dugoj 30 godina, a na kojima se nalaze brojni poznati poput Britney Spears, Michael Jackson, Whitney Houston, David Bowie i Kendall Jenner.

 

Miley se nakon prekida s glumcem Liamom Hemsworthom posvetila glazbi. Pvog su ljoj leta izašla dva singla, a 29. rujna izlazi joj i novi album "Younger Now".


 

Komentara 2

JU
jurajuric116
07:22 23.09.2017.

pa razmel bi da je euforija da je to neka strašna koka. ovakvu kakva je na slikama to jest prosječnu šesticu mogu pokupiti svaki vikend drugu v lokalnoj birtiji. rekel bi narod "das is niks, bog zna kaj"

Avatar davcro
davcro
00:17 23.09.2017.

Strašno sam šokiran ovime!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije