Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila na Twitteru

Miley Cyrus opet nosi zaručnički prsten, nije prekinula s Liamom

miley cyrus
Reuters/Pixsell
20.03.2013.
u 16:52

Prvi put bez prstena Miley je snimljena 6. ožujka nakon što su krenule glasine da se Liam zaljubio u zvijezdu serije "Momci s Madisona" January Jones.

Prošlih tjedana šuškalo se o kraju romanse Miley Cyrus i Liama Hemswortha, no mlada zvijezda sve je porekla objavivši na svom Twitteru fotografiju na kojoj se vidi skupocjen zaručnički prsten. 

Prvi put bez prstena Miley je snimljena 6. ožujka nakon što su krenule glasine da se Liam zaljubio u zvijezdu serije "Momci s Madisona" January Jones. Miley je tada izjavila da nije uopće riječ o prekidu nego da je prsten jednostavno na popravku kod draguljara.

Izvor je tada tvrdio da par ima problema u vezi zbog Mileyna raskalašenog ponašanja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije