Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodi bivšeg?

Miley Cyrus na Twitteru pokazala 'uski struk i veliku stražnjicu'

Miley Cyrus (1)
Foto: Twitter
1/3
07.06.2013.
u 17:50

Pjevačica je nedavno na Twitteru komentirala kako ima tanak struk i veliku stražnjicu pa je odmah objavila odgovarajući dokaz na Twitter.

Miley Cyrus obožava svoje tijelo, a da to vide i drugi govori i činjenica da ju je magazin Maxim proglasio najseksi ženom na svijetu.  Pjevačica je nedavno na Twitteru komentirala kako ima tanak struk i veliku stražnjicu pa je odmah objavila odgovarajući dokaz na Twitter.

Slučajno ili ne, no tog dana se Twitteru pridružio njezin bivši zaručnik Liam Hemsworth. Golišave scene dio su onoga što se može vidjeti u spotu za singl \"We Can\'t Stop\". Iako je njihov blizak prijatelj medijima prišapnuo da je među njima sve gotovo, Miley i Liam sami to još nisu službeno potvrdili. O krizi u vezi Liama i Miley priča se mjesecima, a kao jedan od razloga navodi se i njegova afera s glumicom January Jones.

>>Sad je definitivno kraj! Liam Hemsworth ostavio Miley Cyrus

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije