Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Mile Kitić napadnut na koncertu, nasilnik ga srušio s pozornice

Mile Kitić
Foto: Instagram
1/4
13.01.2020.
u 17:32

Na snimci koja kruži internetom može se vidjeti kako nepoznati muškarac nešto govori Kitiću. Premda je izgledalo da naručuju pjesmu, muškarac je zatim povukao Kitića s pozornice i srušio ga na pod, a na njega je zatim nasrnulo još nekoliko muškaraca.

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih pop-folk pjevača Mile Kitić fizički je napadnut na koncertu  u baru 'Joggeli Lounge' u švicarskom gradu Baselu.

Na snimci koja kruži internetom može se vidjeti kako nepoznati muškarac nešto govori Kitiću. Premda je izgledalo da naručuju pjesmu, muškarac je zatim povukao Kitića s pozornice i srušio ga na pod, a na njega je zatim nasrnulo još nekoliko muškaraca. Reagiralo je i osiguranje, koje je odvelo nasilnika. 

-  Tako nešto u svojoj karijeri nisam još nikada doživio - kazao je zatim Mile Kitić, koji o ovom događaju još uvijek nije govorio za medije. Podsjetimo, Mile Kitić jedan je od najpopularnijih folk pjevača u regiji, a svojim pjesmama često zabavlja i naše nogometaše. 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marek1000
21:33 13.01.2020.

Mile Kitić Kita!

SV
stjepan v.
17:50 13.01.2020.

Nedavno je Kitic izjavio da ce zivjeti u Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije