Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi dom

Mile Kekin kupio stan za 140 tisuća eura u centru Zagreba

'22.07.2011., Zagreb - Mile Kekin sa suprugom Ivanom i sinom Vitom prosetao je gradom. PRI KORISTENJU FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DJETETA! (PREKRITI OCI) Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
04.10.2012.
u 09:00

Ni ostali članovi Hladnog piva ne žive više u Gajnicama, ali se ondje i dalje nalazi glazbeni studio benda u kojem rade

Nakon života u roditeljskoj kući u Gajnicama, iz kojeg je prije pet godina otišao u podstanarstvo na Tuškancu, frontmen Hladnog piva Mile Kekin, doznajemo, postao je ponosni vlasnik stana u Ilici, u blizini Akademije likovnih umjetnosti.

Roker se u novi dom, koji je navodno platio oko 140 tisuća eura, uselio sa suprugom Ivanom, petogodišnjim sinom Vitom i tromjesečnom kćeri Mišom. Stan je morao renovirati jer je riječ o staroj stambenoj zgradi. Iako je većinu života proveo u mirnom susjedstvu, u zadnjoj kući na brijegu u Gajnicama, Kekin je lokaciju za savršen obiteljski život pronašao u strogom centru Zagreba. Usprkos prometnoj vrevi, pjevač u novoj četvrti uspješno pronalazi mirnije kutke za šetnju sa djecom, otkrivaju susjedi, a nerijetko navrati i do Britanca.

Osim Mile, i ostali su članovi Hladnog piva prije nekoliko godina napustili Gajnice, no u kvart u kojem su odrasli redovito se vraćaju jer se ondje nalazi glazbeni studio benda. 
Da je život u prigradskim naseljima ponekad jednostavniji od onog u centru, lani u listopadu uvjerio se i 41-godišnji Kekin kad je na zagrebačkoj Gradskoj skupštini bio prozvan zbog posjedovanja povlaštene parkirališne karte u garaži Tuškanac. Problem je bio u tome što je to pravo početkom godine bilo ukinuto.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar drug tito
drug tito
14:00 04.10.2012.

Ima se! Još kad dobiješ parking kartu besplatno ima se još i više.

AU
autoritet
15:00 04.10.2012.

Molim objavite poreznu karticu g. Kekina. Kopali ste po Thompsonovoj pa ćete vjerojatno i po ovoj, kajne?

SB
samo budale i konji
18:28 04.10.2012.

punker se prodao i digo love, nestao art-ostale nekretnine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije